Advanced (C1)

Course Description

Curs de Engleză Advanced în Chișinău

Curs de engleză Advanced (6 din 6) este destinat celor care au o Engleză puternică, dar vor să își aprofundeze cunoștințele în engleză și mai mult. De obicei acest curs este recomandat celor care intenționează să meargă la studii peste hotare, care vor să fie bine-pregătiți de a susține TOEFL, IELTS sau alte examene internaționale, care folosesc engleza ca mijloc principal de comunicare la job, care călătoresc foarte des sau care pur și simplu vor să o cunoască foarte bine. Pentru ca să aplici la acest curs trebuie să demonstrezi cunoștințe echivalente cu B2 conform CECRL (nivel Upper Intermediate – Vantage). Pentru aceasta noi te vom testa, atât verbal cât și în scris.

Durata curs de engleză Advanced

Cursul Advanced durează 2,5 luni (sau 10 săptămâni) pe parcursul cărora îți vei aprofunda cunoștințele în engleză în mod vizibil. La acest curs vei face cunoștință cu structurie de gramatică și vocabular avansate, vei înțelege subtilitățile limbii engleze așa cum sunt idioms, phrasal verbs, limbajul figurativ, te vei familiariza cu muuultele dialecte ale limbii engleze, vei fi motivat de speakerii din prezentăriule TEDx și vei fi inspirat de tematicile globale abordate pe parcursul cursului. 

Ce vei învăța la acest curs de engleză (Advanced)?

Cursul Advanced, la fel ca și celelalte cursuri intermediare și avansate, se axează pe cele 4 dimensiuni de bază- reading, listening, speaking și writing, punându-se accept pe comunicare. Este important să menționăm că la această etapă îți vei fundamenta gramatica, îți vei diversifica și lărgi considerabil vocabularul, vei învăța metodele și strategiile de comunicare folosite de diverși speakeri, vei învăța să gândești critic, vei elabora prezentări și discursuri publice în fața colegilor, vei participa la dezbateri organizate la ore, vei cunoaște regulile de elaborare a scrisorilor formale, emailurilor, diferite rapoarte, articole, etc. Acest lucru va fi posibil datorită profesionalismului profesorilor ce fac parte din echipa noastră dar și datorită programei unice folosite de noi – Keynote.

Programa Keynote, elaborată în 2016, este o programă absolut fenomenală! Ceea ce o face interesantă pentru studenți este faptul că fiecare modul se bazează pe filmulețele educaționale TEDx. De asemenea unitățile abordează tematici actuale gen marketing, psihologie, business, domeniul online, reclamă și promovare, social media, etc., ceea ce face acest curs super eficient atât pentru îmbunătățirea limbii engleze cât și pentru dezvoltarea persoanală, nu?

Este important să știi că cursul dat se bazează pe studierea laturei teoretice și practice a limbii engleze la nivel de C1 (Effecive Operational Proficiency) conform CECRL, ceea ce înseamnă că la finele cursului nivelul tău de engleză va fi avansat în adevăratul sens al cuvântului. Dacă vrei să afli mai multe detalii referitor la ce anume se învață la acest curs – sună la 069 854 854 sau vino la noi la o testare!

De ce vei fi capabil la finele acestui curs de engleză Advanced?

La finele acestui curs (Advanced) vei putea înțelege uşor conţinutul filmelor și emisiunilor TV. Vei putea comunica liber pe orice temă, vei putea înțelege texte și articole din diferite domenii fără a avea tangențe cu acele domenii de specialitate. Vei putea să scrii eseuri sau texte folosind un limbaj complex. La finalizarea acestui curs de engleză îți va fi ușor să-ți expui opinia pe orice temă. Pentru ca să atingi această performanță este foarte important să fii prezent la curs cel puțin 80% și să susții toate testele necesare pe un punctaj de minim 75%. Dacă îndeplinești aceste cerințe, la finele cursul vei atinge nivelul B2 (Vantage) conform CECRL. Totul depinde de tine!

IMPORTANT! La acest nivel profesorii cât și studenții noștri vorbesc 100% în Engleză, utilizarea oricărei alte limbi este interzisă pe teritoriul școlii. Chiar dacă s-ar putea să ți se pară dificil, crede-ne – când ești scos din zona de confort și încerci să te autodepășești – avansezi cu adevărat! 

Vezi video recenziile studenților noștri care au învățat deja la noi sau încă învață.

Course Curriculum

  • Advanced Test

Preț
75.00 MDL
Studenți
10
Durata curs
60 ore astronomice
Durata lecţie
60 min.
Garanţie
110 %