Beginner (A1)

Course Description

 

Curs de engleză nivelul Beginner

Nivelul Beginner (Începător) este destinat celor care nu cunosc deloc Engleza, sau o cunosc foarte puțin, dar nu pot formula propozițiile (nici măcar cele simple) corect. Dacă studentul deja cunoaște Engleza, se efectuează o testare individuală, atât verbală cât și în scris pentru a determina cu exactitate nivelul actual de Engleză și pentru a plasa persoana la nivelul corespunzător.

Nivelul Începător durează 8 săptămâni pe parcursul cărora studenții noștri reușesc să capete o bază puternică în Limba Engleză. La acest curs vei învăța să comunici și să formulezi propozițiile corect – ceea ce este foarte important.

Ce vei învăța la Nivelul 1 – Beginner?

Pentru început, ținem să menționăm că vei învăța lucrurile pe care toți și le asociază cu nivelul Începător: alfabetul, numerele, țările, formulele de salut, cuvintele simple etc. Important este că nu vei învăța DOAR acestea. Aceste lucruri le înveți în primele lecții, plus la toate astea, vei învăța alte astepecte mult mai importante gen pronunțare, gramatică, ascultare, citire și comunicare.

Engleza practică

Programa cursului pe care o folosim noi (English File, Beginner, third edition) conține cinci module dedicate Englezei practice. Aceasta înseamnă că vei învăța cum să te descurci în diferite situații gen: cum faci cunoștință cu cineva în Engleză, cum comanzi ceva în restaurant, cum vorbești cu recepționistul de la hotel, cum spui ce oră este, cum vorbești despre orașul tău, etc. Toate aceste le înveți folosind materialele video și audio filmate la Londra și New York cu persoanje de naționalitate engleză și americană.

Bazele pronunţiei

Pronunțarea este un aspect foarte important, mai ales pentru cei care încep să învețe Engleza de la zero. Noi lucrăm asupra pronunțării tale în permanență pe parcursul cursului, fie că practici gramatica, vocabularul, citești sau vorbești în Engleză. Să știi că dacă pronunțarea ta va fi bună, atunci prima impresie pe care o vei face atunci când vei vorbi Engleza va fi și ea bună, chiar dacă vei face greșeli gramaticale. Nivelul Începător include ambele dialecte – atât pe Engleza Britanică, cât și cea Standart (adesea asociată cu Engleza Americană).

Bazele gramaticii

Ce ține de gramatică, în cursul beginner vei învăța cum se folosesc în practică urmatoarele timpuri: Present Simple, Present Continuous, Past Simple, Future forms. Aceste timpuri stau la baza comunicării (prezent, trecut, viitor) și cu siguranță este esențial să le cunoști. Pe lângă aceste timpuri mai înveți utilizarea verbului modal „can”, construcțiile „there is” și „there are”, pluralul substantivelor, imperativele, ordinea cuvintelor în propoziții, posesivele, pronumele, adjectivele, conjugarea verbelor gen like/love/hate + gerunziu.

Vocabular

În fiecare lecție a cursului begniner îți vei lărgi vocabularul considerabil. Vei învăța cuvinte ce țin de situații variate: familie și prieteni, serviciu, mâncare și băuturi, activitățile ce țin de rutina zilnică, filme, sporturi, timpul liber, călătorii, haine, hotel, prepozițiile de loc, timp si mod, expresii frazeologice etc. După cum vezi, toate acestea țin de Engleza practică!

Comunicare

Toate aspectele despre care ai citit mai sus sunt întărite și însușite prin comunicare. La acest nivel profesorii noștri vorbesc 80-100% în Engleză, chiar dacă vorbim despre nivelul Începător, iau tu – viitor student – vei fi încurajat să vorbești doar în Engleză! Fiecare aspect pe care îl vei învăța la lecțiile cursului beginner va fi pus în practică, în așa mod ca tu să poți să vorbești începând de la prima lecție!


Vezi video recenziile studenților noștri care au învățat deja la noi sau încă învață
.

Course Curriculum

  • .

Preț
90.00 MDL
Studenți
10
Durata curs
48 ore astronomice
Durata lecţie
60 min.
Garanţie
110 %