Cambridge FCE şi CAE

Course Description

Cursul de Pregătire pentru Cambridge FCE şi CAE la Fantastic English School este pentru cei care intenționează să meargă la studii peste hotare, vor să fie eliberați de Bacalaureat cu nota 10, sau pentru cei care pur si simplu vor să-și certifice nivelul de cunoaștere al limbii Engleze la nivel internațional. În continuare vei afla care sunt condițiile de înscriere la acest curs, însă întâi de toate este important să știi în ce constă testul propriu zis.

Despre examenul Cambridge FCE şi CAE:
Cea mai populară variantă a testului este cea ibt (internet-based test), ceea ce înseamnă că poți să susții testul în Chișinău în cadrul unui centru autorizat de examene de limbă engleză Cambridge English, la calculator, iar rezultatele testului le vei primi în 3 săptămâni. Vezi aici site-ul oficial al Cambridge Assessment English – https://www.cambridgeenglish.org/exams-and-tests/.
Poți susține acest test orientativ o dată pe lună în dependență de disponibilitatea locurilor rezervate.

Cambridge FCE (B2 First)
B2 First este un examen care testează toate domeniile ale abilitaţilor lingvistice.
✓Testul propriu zis durează 3,5-4 ore, este compus din 4 secțiuni: Reading and Use of English, Listening, Speaking și Writing.
✓Secțiunea Reading and Use of English constă în citirea şi completarea a 7 părţi (52 întrebări), având la dispoziţie 1h şi 15 minute.
✓Secțiunea Listening constă în ascultarea unor pasaje (programe de știri, prezentări și conversații cotidiene) este compusă din 4 părţi, 30 întrebări, având la dispoziție 40 minute.
✓Secțiunea Writing constă în 2 subiecte, obligatoriu un eseu şi un alt subiect la alegere (scrisoare, raport sau o recenzie), având la dispoziţie 1h şi 20 minute.
✓Secțiunea Speaking este compusă din 4 secțiuni. Această probă îți testează capacitatea de a comunica eficient în situații față în față. Vei susține proba Speaking cu unul sau doi alți candidați.
✓Examenul certifică nivelul de competență lingvistică B2 al Cadrului Comun European pentru limbi străine al Consiliului Europei.

Cambridge CAE (C1 Advanced)
C1 Advanced este un examen care testează minuţios toate domeniile ale abilitaţilor lingvistice.
✓Testul propriu zis durează 3,5-4 ore, este compus din 4 secțiuni: Reading and Use of English, Listening, Speaking și Writing.
✓Secțiunea Reading and Use of English constă în citirea şi completarea a 8 părţi (56 întrebări), având la dispoziţie 1h şi 30 minute.
✓Secțiunea Listening constă în ascultarea unor pasaje (programe de știri, prezentări și conversații cotidiene) este compusă din 4 părţi, 30 întrebări, având la dispoziție 40 minute.
✓Secțiunea Writing constă în 2 subiecte, obligatoriu un eseu şi un alt subiect la alegere (scrisoare, raport sau o recenzie), având la dispoziţie 1h şi 30 minute.
✓Secțiunea Speaking este compusă din 4 secțiuni. Această probă îți testează capacitatea de a comunica eficient în situații față în față. Vei susține proba Speaking cu unul sau doi alți candidați, având la dispoziţie 15 minute.
✓Examenul certifică nivelul de competență lingvistică C1 al Cadrului Comun European pentru limbi străine al Consiliului Europei.

De ce să susții testul Cambridge FCE/CAE
✓ Examenele Cambridge English sunt recunoscute de peste 20 000 de angajatori, universități și organisme guvernamentale, care acceptă aceste calificări la nivel internaţional.
✓Ai un avantaj real la admiterea la universități din străinătate.
✓Dacă ești la liceu, atunci obţinerea diplomei cu nivelul B2 te va scuti de Bacalaureatul la Engleză, obținând în mod automat 10/10.
✓Vei avea un punct forte în CV-ul tău, ceea ce îți va mări șansele de angajare în cadrul unei companii care presupune utilizarea Limbii Engleze.

10 motive de ce să parcurgi Cursul de Pregătire pentru Cambridge FCE/CAE la Fantastic English School?

1. Instructorii noștri au experiență de predare a limbii engleze de cel puțin 7 ani sau 1000 studenți. Absolut fiecare instructor a susținut examenul prorpiu-zis. Ei lucrează doar cu studenții intermediari-avansați și au o experiență puternică în pregătirea studenților anume de engleza avansată academică.

2. Vei folosi cele mai eficiente materiale de pregătire de examen. Să știi că există zeci sau chiar sute de suporturi de curs făcute pentru pregătirea studenților de Cambridge FCE/CAE ibt pe piață, și noi le-am selectat pe cele mai bune.

3. Noi îți oferim ABSOLUT TOATE materialele de care vei avea nevoie să te pregătești de examen, gratuit. Valoarea lor este de 200$, ceea ce înseamnă că noi îți economisim cel puțin 200$.

4. Vei primi acces la 12 teste integrale (+ 6 teste integrale BONUS) în cadrul cărora vei practica secțiunile din test. Mai mult decât atât, îndată ce finalizezi secțiunea de Reading sau Listening, vei primi un punctaj care iţi va arăta unde ai greșit și de ce. Acest lucru este foarte și foarte important, pentru că te pregătește de examenul real, și nu vei avea surprize în ziua testului.

5. La Fantastic English cursul de pregătire Cambridge FCE/CAE este conceput în așa mod ca cei care muncesc suficient, nu au cum să nu susțină testul cu un punctaj bun. Asta înseamnă că durata cursului, metodologia și materialele didactice utilizate cât și frecvența orelor și relația instructor-student sunt gândite pentru a se potrivi tuturor și pentru a asigura rezultatul maxim posibil.

6. Vei lucra la toate cele 4 aspecte pe rând, cu accent pe secțiunile care sunt mai dificile pentru tine sau pentru colegii tăi în general.

7. Te vei pregăti de secțiunea Speaking în cadrul orelor, primind o evaluare a răspunsurilor tale de la instructor, ceea ce îți oferă posibilitatea să avansezi în permanență.

8. Ce ține de secțiunea Writing, eseurile (scrisoare, raport sau o recenzie) pe care le vei scrie pe parcurs vor fi verificate de către instructor și vei fi evaluat individual. Analiza eseurilor (scrisoare, raport sau o recenzie) se va face într-o manieră cât mai apropiată de cea pe care ți-o oferă cei de la Centrul de Examinare.

9. Către finele cursului vei participa la simularea testului propriu zis, care se face în aceeași manieră și condiții ca și testul real – la calculator, timp de 4 ore, cu asistent și cu multe emoții . Ulterior, vei primi un scor final exact ca la examenul propriu-zis, deci vei ști care este potențialul tău real înainte de a achita 160 dolari pentru a susține testul propriu-zis.

10. Vei fi susținut post-curs în vederea susținerii examenului, instructorul te va ghida întru înregistrarea la acest test, te va ajuta să găsești soluții la orice probleme sau întrebări care apar (de exemplu, cum să expediezi rezultatul la facultatea dorită sau cum să modifici data susținerii examenului, etc.).

IMPORTANT! Pentru a te pregăti de Cambridge FCE/CAE la Fantastic English School va trebui să susții un test de Engleză generală. La fel, îți sugerăm să afli care este punctajul minim de care ai nevoie înainte de a veni la test sau înainte de a te înscrie la curs. Pentru orice informații suplimentare contactează-ne la 069 854 854.

Vezi video recenziile studenților noștri care au învățat deja la noi sau încă învață.

Course Curriculum

  • Advanced Test

Preț
90.00 MDL
Studenți
10
Durata curs
48 ore astronomice
Durata lecţie
60 min.
Garanţie
110 %