Conversațional

Înțelegi foarte bine despre ce vorbesc alții în Engleză dar simți că nu-ți poți exprima gândurile coerent? Poți vorbi Engleza dar se întâmplă să te blochezi când încerci să explici ceva? – Atunci cursul nostru de Engleză Conversațională cu un vorbitor nativ este perfect pentru tine!

După cum ai înțeles deja, cursul Conversațional la Fantastic English School este pentru cei care doresc să-și îmbunătățească nivelul de comunicare în limba Engleză. Acest curs a fost conceput în special pentru studenții noștri care simt necesitatea de a practica Engleza mai mult decât o fac în cadrul cursurilor de Engleză generală. Mulți dintre studenții noștri care au terminat nivelul Pre-Intermediate sau Intermediate aleg să meargă la acest curs pentru a-și întări Engleza practică, și pentru a face o “pauză” între nivelele de Engleză generală.

Acest curs este predat exclusiv de către vorbitorii nativi de Engleză, și asta deoarece cum ați putea pune în practică Engleza conversațională mai bine decât comunicând cu un vorbitor nativ din SUA sau Marea Britanie?

Ce conține acest curs?

Pe parcursul acestui curs vei utiliza o gamă largă de materiale audio-vizuale. Fiecare lecție are o temă nouă, pe care o poți alege și tu cu colegii tăi din cele peste 300 de teme pe care vi le propunem noi. O lecție este compusă din vizionarea a cel puțin 1 video (de obicei utilizăm TEDx talks), astfel vizionarea lor nu este targetată doar pe îmbunătățirea abilităților tale de comunicare, dar te și dezvoltă din punct de vedere al personalității. Ulterior veți discuta în perechi sau grupuri mici conținutul și ideea care a fost prezentată în video.

Profesorul îți va oferi materiale concepute pentru dezvoltarea vocabularului tău. Nu vei învăța doar cuvinte noi, ci o sumedenie de expresii și expresii frazeologice care sunt des întâlnite în Engleza practică. La fel de important este faptul că îți vei îmbunătăți nu doar viteza de exprimare în Engleză, dar și pronunțarea ta. Fiind înconjurat DOAR de vorbitori Engleză vei reuși să „absorbi” accentual nativ.

De ce să alegi acest curs?

1. Grupurile sunt întotdeauna mici, formate din 6 maxim 10 persoane.
2. Cursul durează 2 luni, a câte 2 întâlniri pe săptămână.
3. O lecție durează 120 minute, fără pauză.
4. Utilizarea oricărei alte limbi decât cea Engleză – este interzisă.
5. Nu vei fi nevoit să rezolvi exerciții gramaticale plictisitoare.
6. Noi îți oferim garanția satisfacției 110%, ceea ce presupune rambursarea banilor tăi în măsură de 110% în cazul în care nu ești mulțumit.

Vezi video recenziile studenților noștri care au învățat deja la noi sau încă învață.

Preț
2,400.00 lei
Studenți
10
Durata curs
8 săptămîni
Durata lecţie
120 min.
Garanţie
110 %