Curs de pregătire: TOEFL

Curs de pregătire: TOEFL

105 MDL / 60 min
Lecții cu profesorul:
48 ore astronomice
Durata lecției:
60 minute
Curs de pregătire: TOEFL

Ce vei învăța la acest curs

Cursul de Pregătire pentru TOEFL la Fantastic English School este pentru cei care intenționează să meargă la studii peste hotare, vor să fie eliberați de Bacalaureat cu nota 10 sau pentru cei care pur si simplu vor să-și certifice nivelul de cunoaștere al limbii Engleze la nivel internațional. În continuare vei afla care sunt condițiile de înscriere la acest curs, însă, întâi de toate, este important să știi în ce consta testul propriu-zis.

Vezi mai multe detalii...

Despre examenul TOEFL:

Cea mai populară variantă a testului este cea ibt (internet-based test), ceea ce înseamnă că poți să susții testul în Chișinău, la calculator, iar răspunsurile tale sunt expediate centrului ETS pentru a fi examinate și ulterior notate. Vezi aici site-ul oficial al companiei ETS – cea care examinează testul Dvs și vă oferă punctajul total – http://www.ets.org/toefl.

 

Poți susține acest test de mai multe ori pe lună (2-4), în dependență de disponibilitatea centrelor de susținere a examenului.

 

Testul propriu zis durează 3,5-4 ore, este compus din 4 secțiuni: Reading, Listening, Speaking și Writing.

 

Secțiunea Reading constă în citirea a 3 sau 5 pasaje cu câte 12-14 întrebări fiecare (60 – 90 min.).

 

Secțiunea Listening constă în ascultarea unor pasaje (conversaţii sau prezentări academice) cu aproximativ 34 – 51 întrebări (60 – 90 min.).

 

Secțiunea Speaking constă în răspunderea la 6 întrebări diferite, printre care oferirea părerii personale sau reproducerea unei informații de aspect academic (20 min.).

 

Secțiunea Writing constă în 2 subiecte care sunt defapt eseuri (60 min.).

De ce să treci cursul de pregătire pentru TOEFL la Fantastic English School?

1. Deoarece punctajul mediu pe care îl au studenții noștri este de 96 puncte, punctajul maximal atins de studenții noștri fiind 117, iar minim – 76. Rezultatul vorbește de la sine. La fel, poți să urmărești recenziile studenților noștri care s-au pregătiti de TOEFL la noi și au susținut acest examen. Chiar te rugăm să o faci!

 

2. Instructorii noștri au experiență de predare a limbii engleze de cel puțin 7 ani sau 1000 studenți. Ei au susținut examenul prorpiu-zis și au luat un punctaj mai mare de 110. La fel, ei lucrează doar cu studenții intermediari-avansați și au o experiență puternică în pregătirea studenților anume de engleza avansată academică.

 

3. Vei folosi cele mai eficiente materiale de pregătire de examen. Să știi că există zeci sau chiar sute de suporturi de curs făcute pentru pregătirea studenților de TOEFL ibt pe piață și noi le-am selectat pe cele mai bune, având experiență cu peste 200 de studenți pregătiți.

 

4. Noi îți oferim ABSOLUT TOATE materialele de care vei avea nevoie să te pregătești de examen, gratuit. Valoarea lor este de 315 $, ceea ce înseamnă că noi îți economisim cel puțin 315 $.

 

5. Ai acces la 7 programe pe care le vei instala la calculatorul personal și vei practica secțiunile din test, în varianta exact pe care o vei vedea la examenul de TOEFL ibt.  Noi îți oferim în total peste 40 e teste TOEFL propriu-zise (cu toate cele 4 secțiuni, durata de 4 ore per test). Mai mult decât atât, îndată ce finalizezi secțiunea de Reading sau Listening, programa îți dă un punctaj și îți arată unde ai greșit și de ce. Acest lucru este foarte și foarte important, pentru că te pregătește de examenul real, și nu vei avea surprize în ziua testului.

 

6. La Fantastic English cursul de pregătire pentru TOEFL este conceput în așa mod ca cei care muncesc suficient, nu au cum să nu susțină testul cu un punctaj bun. Asta înseamnă că durata cursului, metodologie și materiale didactice utilizate cât și frecvența orelor și relația instructor-student sunt gândite pentru a se potrivi tuturor și pentru a asigura rezultatul maxim posibil.

 

7. Vei lucra la toate cele 4 aspecte pe rând, cu accent pe secțiunile care sunt mai dificile pentru tine sau pentru colegii tăi în general.

 

8. Te vei pregăti de secțiunea Speaking în cadrul orelor, primind o evaluare a răspunsurilor tale de la instructor, ceea ce îți oferă posibilitatea să avansezi în permanență.

 

9. Ce ține de secțiunea Writing, eseurile pe care le vei scrie pe parcurs vor fi verificate de către instructor și vei fi evaluat individual. Analiza eseurilor se va face într-o manieră cât mai apropiată de cea pe care ți-o oferă cei de la ETS.

 

10. Către finele cursului de pregătire pentru TOEFL vei participa la simularea testului propriu zis, care se face în aceeași manieră și condiții ca și testul real – la calculator, timp de 4 ore, cu asistent și cu multe emoții.🙂 Ulterior, vei primi un scor final exact ca la examenul propriu-zis, deci vei ști care este potențialul tău real înainte de a achita 180 dolari pentru a susține testul propriu-zis.

 

11. Vei fi susținut post-curs în vederea susținerii examenului, instructorul te va ghida întru înregistrarea la acest test, te va ajuta să găsești soluții la orice probleme sau întrebări care apar (de exemplu, cum să expediezi rezultatul la facultatea dorită sau cum să modifici data susținerii examenului etc.).

 

IMPORTANT! Pentru a te pregăti de TOEFL la Fantastic English School va trebui să susții un test de Engleză generală. La fel, îți sugerăm să afli care este punctajul minim de care ai nevoie înainte de a veni la test sau înainte de a te înscrie la curs. Pentru orice informații suplimentare contactează-ne la +373 78 28 62 62.

Ce spun elevii noștri

 • positive review  Multumesc Fantastic English pentru ocazia de a studia de la departare . Paula Rudnico , you are the best 💋💋💋 Am avut o experienta fantastica . Succes in continuare 🥰🥰

  Lazăr Inga Avatar Lazăr Inga
  15 aprilie 2021

  positive review  It’s a fantastic school, i like it! I will recommend to all people who need English lessons! And also i want to say that it has fantastic teachers, like our teacher is. Paula Rudico - thank you for your patience and all your support in this way to teaching us, you’re very good!

  Dorina Zdragon Avatar Dorina Zdragon
  12 aprilie 2021
 • positive review  I confidently recommend the Fantastic English course, you have given me confidence and I can easily speak English from the first course. Thank you, you are wonderful! Special thanks to teacher Delia Tronciu ❤️

  Cristina Straistaru Avatar Cristina Straistaru
  14 iunie 2021

  positive review  Be fantastic! My favorite phrase in this school. The teacher always called us to class with good mood and a lot of motivation. That makes me want to learn English even more. The atmosphere is so fine and productive that you don't even notice when the course ends and you want another one. All you have left is the desire to learn. So feel free to sign up for a course. And thank my teacher Olga Leca, one of the best!!!💞🤩

  Veronica Ciubotaru Avatar Veronica Ciubotaru
  19 aprilie 2021
 • positive review  Mi-a plăcut mult de tot să să fac parte din această familie minunată, în care m-am simțit extrem de motivată și satisfăcută de rezultatele pe care le-am obținut. În tot acest timp mi-am cunoscut colegii de grup, învățătoarea noastră extrem de pozitivă și capabilă de a ne explica orice temă, orice întrebare( Mrs. Olga, thank you soo much🥰) și desigur că mi-am mai luat un curs, ca să studiez mai departe această minunată limbă, care ne este de mare ajutor. Și nu în ultimul rând mulțumesc fondatorilor Fantastic English. I love you, see you soon. Bye!❤

  Ana-maria Angheluta Avatar Ana-maria Angheluta
  15 aprilie 2021

  positive review  It was an amazing course, i've had the opportunity to learn more about English, due to my best teacher Amanda Bujaq,I understand very easy. I really recommend this school because they are the best of the best.❤❤❤👏👏👏👏👏👏

  Chetroi Gabriela Avatar Chetroi Gabriela
  15 aprilie 2021
 • positive review  Recomand cu încredere!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Vera Moraru Avatar Vera Moraru
  13 aprilie 2021

  positive review  you are fantastic!thank you!

  Victoria B Balagiu Avatar Victoria B Balagiu
  28 aprilie 2021

Cine ar putea fi profesorul tau

Profesor

Master în Științe ale Comunicării și Master în Didactica Limbii Engleze. Are o experiența de predare a limbii engleze de peste 6 ani, atât copiilor, cât și adulților.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Profesor, instructor TOEFL și HT, are grijă ca corpul didactic din școală să aibă o dezvoltare personală și profesională.

Profesor

Master în Științe ale Educației, Didactica Limbii Engleze, licențiat în Traducerea Limbii Engleze. A făcut parte din diferite proiecte internaționale, unde a lucrat ca traducător și profesor. Are experiență de predare atât cu copii, cat și cu adulții.

Profesor

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani.

Profesor

Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 8 ani, timp în care a instruit peste 2000 de studenți, preponderent adulți.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

S-a îndrăgostit de limba engleză când avea 13 ani, iar de atunci a petrecut fiecare zi muncind pentru a-și îndeplini visul de a vorbi ca un nativ.

Profesor

Pe parcursul studiilor, a observat că este extrem de important să îmbrățișezi profesia care îți aduce satisfacție și bucurie enormă. Este licențiată în Științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză.

Profesor

Cea mai tânără și cea mai energică profesoară. Are 4 ani de experiență în predarea limbii engleze. Crede că limba engleza este cel mai necesar ”instrument” pentru o viață de succes în lumea modernă.

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză. Participă la numeroase workshop-uri, școli și  seminare ce vizează predarea limbii engleze organizate în cadrul ETRC.

Profesor

Deținătoare al certificatului CELTA (Certificat în predarea limbii engleze pentru adulți), acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge.

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

FAQs

Când au loc lecțiile, în ce zile, la ce ore?

Lecțiile pot avea loc fie Luni-Miercuri-Vineri fie Marți-Joi-Sâmbătă Orele la care se pot desfășura lecțiile sunt: 09:00, 11:10, 14:20, 16:30 sau 18:40 Lecțiile de sâmbătă se fac în prima parte a zilei, la 09:00 sau 11:10.

Care este graficul de lucru a școlii?

Școala activează de Luni-Vineri de la 10:00 până la 19:00. Sâmbăta au loc doar lecții, din administrație nu este nimeni.

Cum se face rezervarea unui loc in grupă?

Persoana care dorește să-și rezerveze un loc în grupă, trebuie să semneze un contract de prestări servicii, iar pentru aceasta este nevoie să aibă cu sine buletinul de identitate și 500 lei pentru achitarea primei rate.

Dacă cunosc engleza un pic este nevoie de o testare?

Da, toate persoanele care cunosc un pic limba engleză, trebuiesc testate atât verbal cât și în scris, pentru a evita plasarea greșită a persoanei în grupe cu studeți fie mai slabi fie mai puternici.

Testarea este gratuită?

Da, testarea este gratuită, și de obicei poate dura între 15-40 min.

La finalizarea cursului de engleză voi primi un certificat/diplomă?

Da, fiecare student care finalizează un curs de engleză la Fantastic English primește certificat, cu condiția că întrunește condițiile de abosolvire.

Câte persoane sunt în grupă?

Grupele sunt mici, formate din 6 maxim 10 persoane, mai mult de 10 persoane într-o grupă nu pot fi.

Cât durează o lecție de engleză?

Durata unei lecții este de 120 min pentru maturi. Durata unei lecții pentru adolescenți (12-15 ani) este de 90 min.

De câte ori pe săptămână au loc lecțiile?

Lecțiile au loc de 3 ori pe săptămână.

Cum pot achita?

1. Online – card bancar

2. Numerar:

– La terminalele Qiwi sau RunPay, vezi pe linkurile de mai jos unde este cel mai apropiat terminal.
https://www.qiwi.md/harta-terminalelor/
https://myrunpay.com/maps

– La oficiu – str. Lev Tolstoi 3/1

3. Transfer bancar- Mai jos ai datele bancare necesare
Fantastic Group SRL
IDNO: 1018600048736
IBAN: MD74ML000000022516203051
Banca: MOLDMD2X ( BC „Moldindconbank” S.A., Suc. Premium)
Adresa juridică: Or Chisinau, Str. Sucevița 22/3 Of. 23

Aș putea să fac lecții individuale cu un profesor?

Da, școala oferă lecții individuale.

Lecții online oferiți?

Da, școala oferă lecții online, contactați managerii pentru detalii.

Pot să asist la o lecție de probă? Este gratuită?

Da, oricine dorește poate să asiste/participe la o lecție de engleză, doar cu
înscriere prealabilă la acest număr de tel. +373 78 28 62 62.
Da, lecția este gratuită.