Curs de Engleză pentru Adolescenți

Curs de Engleză pentru Adolescenți

73 MDL / 60 min
Lecții cu profesorul:
37 ore astronomice
Durata lecției:
60 minute
Curs de Engleză pentru Adolescenți

Ce vei învăța la acest curs

Cursul pentru ADOLESCENȚI la Fantastic English este destinat elevilor cu vârsta cuprinsă între 11 și 15 ani. Este un curs atât pentru cei care abia încep să descopere limba engleză, cât și pentru cei care își doresc să exerseze mai mult, în afara programului școlar.

 

Adolescenții trebuie mereu să fie captivați și inspirați cu subiecte interesante. De aceea, echipa de la Fantastic English au ales ultima ediție a manualelor THINK, elaborate pentru vârsta lor. Manualele conțin o multitudine de activități de vorbire, care-i ajută pe tineri să dobândească încredere, să gândească independent, să-și dezvolte imaginația, să recunoască valorile pozitive și să le integreze în viața de zi cu zi.

 

Profesorii noștri pun accent pe activitatea în grup și în perechi, încurajându-i pe tineri să-și exprime părerea și să-și dezvolte gândirea critică. La acest curs, în centrul atenției este elevul, care își îmbunătățește abilitățile lingvistice prin diverse exerciții de vorbire, citire, scriere și ascultare.

 

De asemenea, pe parcursul a două semestre, elevii vor avea acces gratuit la platforma online Cambridge, unde vor găsi exerciții și teste adiționale la fiecare lecție însușită în clasă. Mai mult ca atât, prin intermediul materialelor diverse educaționale digitale, profesorii reușesc să le prezinte fiecare lecție original, clar și eficient.

Vezi mai multe detalii...

De ce să alegi cursul pentru ADOLESCENȚI la Fantastic English?

 1. Este diferit de engleza de la școală! Vei uita de orele plictisitoare și vei învăța noțiuni de gramatică și vocabular într-un mod interactiv!
 2. Orele se desfășoară doar în limba engleză. Profesorul reușește să explice tema prin mimică, sinonime, descrieri ale cuvântului necunoscut utilizând diverse imagini, video-uri și obiecte reale.
 3. Relația profesor – elev este una de prietenie, profesorul fiind mai deschis către comunicare. Astfel, procesul de învățare se face într-o ambianță pozitivă și plină de entuziasm.
 4. La acest curs se organizează și ore de creativitate. Vei lucra la diferite proiecte, prezentări, jocuri de rol și te vei simți mai inspirat și încurajat să folosești engleza într-un context diferit.
 5. Echipa Fantastic va fi mereu gata să-ți ofere ajutor, îți vor da sfaturi și idei cum să obții rezultate mai bune și să-ți atingi scopurile propuse.

 

IMPORTANT! Pentru a te înscrie la un curs la Fantastic English, mai întâi trebuie să susții un test de Engleză generală.

Ce spun elevii noștri

 • positive review  It’s a fantastic school, i like it! I will recommend to all people who need English lessons! And also i want to say that it has fantastic teachers, like our teacher is. Paula Rudico - thank you for your patience and all your support in this way to teaching us, you’re very good!

  Dorina Zdragon Avatar Dorina Zdragon
  12 April 2021

  positive review  E un mod haios de a învăța engleza.

  Olguta Iacob Avatar Olguta Iacob
  22 April 2021
 • positive review  To say that “Fantastic English” is the greatest one...is nothing to say. During my Pre Intermediate classes I’ve learned about how to speak and think in English. I really enjoyed all my classes with our amazing teacher @Olga Leca. I recommend everyone to try at least one time to be a part of this “big family”.🥂

  Silvia Caracu Avatar Silvia Caracu
  22 April 2021

  positive review  I can certainly approve that provides a new approach for learning process. I improved my self confidence and step out more proficient in all aspects (writing, speaking, comprehensive reading) course by course. Maria Driga is doing such a great job and was enjoying the teaching/learning process side by side with the class, bringing in the same time a piece of cake into each lesson. Her mastery and passion for a well-done job, which were proved during the upper intermediate course, stands out for this! See you soon, Fantastic English!

  Nadejda Lupu Avatar Nadejda Lupu
  12 April 2021
 • positive review  It was an amazing course, i've had the opportunity to learn more about English, due to my best teacher Amanda Bujaq,I understand very easy. I really recommend this school because they are the best of the best.❤❤❤👏👏👏👏👏👏

  Chetroi Gabriela Avatar Chetroi Gabriela
  15 April 2021

  positive review  Am încheiat cu succes cursul de Engleză A1 . Sunt foarte mulțumită și recomand cu încredere Fantastic English. Paula Rudico the best teacher!!!! O profesoara cu răbdare și profesionalism !!❤️❤️ Merg mai departe. Sunt ferm încrezută ca voi atinge rezultatul mult dorit😍😍🎊🎊

  Ana Bunduchi Avatar Ana Bunduchi
  16 April 2021
 • positive review  Recomand cu mare încredere această școală. Unde găsești profesori de nota 10, cu un suflet mare. Ei știu mereu să îți facă o bună dispoziție. Să îți ofere mereu sfaturi și cunoștințe cât mai bune! Vă mulțumesc mult, Olga Andreev!!!

  Alexandru Mitco Avatar Alexandru Mitco
  15 April 2021

  positive review  You can't start talking, just try this!

  Novac Denis Avatar Novac Denis
  15 April 2021

Cine ar putea fi profesorul tau

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Este mebru activ dar și speaker în cadrul Moldovan English Teachers Association.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

Master în Științe ale Educației „Leadership și Instruire”, licențiată în Științe Umanistice, cu o experiență didactică de peste 20 de ani.

Profesor

De mic copil a fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală.

Profesor

Master în Științe umanistice, Traducere specializată și tehnica documentării terminologice (limba engleză) și licențiată în Științe umanistice, Limbi Moderne și clasice (Engleza și Franceza).

Profesor

School Supervisor and English Language Teacher. Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză.

Profesor

S-a îndrăgostit de limba engleză când avea 13 ani, iar de atunci a petrecut fiecare zi muncind pentru a-și îndeplini visul de a vorbi ca un nativ.

Profesor

Deținătoare al certificatului CELTA (Certificat în predarea limbii engleze pentru adulți), acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge.

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză.

Profesor

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani.

FAQs

Când au loc lecțiile, în ce zile, la ce ore?

Lecțiile pot avea loc fie Luni-Miercuri-Vineri fie Marți-Joi-Sâmbătă Orele la care se pot desfășura lecțiile sunt: 09:00, 11:10, 14:20, 16:30 sau 18:40 Lecțiile de sâmbătă se fac în prima parte a zilei, la 09:00 sau 11:10.

Care este graficul de lucru a școlii?

Școala activează de Luni-Vineri de la 10:00 până la 19:00. Sâmbăta au loc doar lecții, din administrație nu este nimeni.

Cum se face rezervarea unui loc in grupă?

Persoana care dorește să-și rezerveze un loc în grupă, trebuie să semneze un contract de prestări servicii, iar pentru aceasta este nevoie să aibă cu sine buletinul de identitate și 500 lei pentru achitarea primei rate.

Dacă cunosc engleza un pic este nevoie de o testare?

Da, toate persoanele care cunosc un pic limba engleză, trebuiesc testate atât verbal cât și în scris, pentru a evita plasarea greșită a persoanei în grupe cu studeți fie mai slabi fie mai puternici.

Testarea este gratuită?

Da, testarea este gratuită, și de obicei poate dura între 15-40 min.

La finalizarea cursului de engleză voi primi un certificat/diplomă?

Da, fiecare student care finalizează un curs de engleză la Fantastic English primește certificat, cu condiția că întrunește condițiile de abosolvire.

Câte persoane sunt în grupă?

Grupele sunt mici, formate din 6 maxim 10 persoane, mai mult de 10 persoane într-o grupă nu pot fi.

Cât durează o lecție de engleză?

Durata unei lecții este de 120 min pentru maturi. Durata unei lecții pentru adolescenți (12-15 ani) este de 90 min.

De câte ori pe săptămână au loc lecțiile?

Lecțiile au loc de 3 ori pe săptămână.

Cum pot achita?

1. Online – card bancar

2. Numerar:

– La terminalele Qiwi sau RunPay, vezi pe linkurile de mai jos unde este cel mai apropiat terminal.
https://www.qiwi.md/harta-terminalelor/
https://myrunpay.com/maps

– La oficiu – str. Lev Tolstoi 3/1

3. Transfer bancar- Mai jos ai datele bancare necesare
Fantastic Group SRL
IDNO: 1018600048736
IBAN: MD74ML000000022516203051
Banca: MOLDMD2X ( BC „Moldindconbank” S.A., Suc. Premium)
Adresa juridică: Or Chisinau, Str. Sucevița 22/3 Of. 23

Aș putea să fac lecții individuale cu un profesor?

Da, școala oferă lecții individuale.

Lecții online oferiți?

Da, școala oferă lecții online, contactați managerii pentru detalii.

Pot să asist la o lecție de probă? Este gratuită?

Da, oricine dorește poate să asiste/participe la o lecție de engleză, doar cu
înscriere prealabilă la acest număr de tel. +373 78 28 62 62.
Da, lecția este gratuită.