Curs de Engleză pentru Copii

Curs de Engleză pentru Copii

108 MDL / 60 min
Lecții cu profesorul:
25 ore astronomice
Durata lecției:
60 minute
Curs de Engleză pentru Copii

Ce vei învăța la acest curs

Cursul pentru COPII la Fantastic English este destinat școlarilor cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani. La acest curs, profesorii noștri îi ajută pe copii să descopere limba engleză prin diverse activități interactive, cântece, povești, istorioare animate, jocuri de rol și nu doar. Se pune accent pe comunicare și interacțiune. Copilului i se oferă multe oportunități de a-și exprima dorințele, preferințele și emoțiile utilizând limbajul învățat în timpul orelor.

 

Școlarii vor da frâu liber imaginației și creativității, vor explora engleza prin intermediul matematicii, științei și muzicii, își vor dezvolta logica și își vor antrena memoria. Vor fi încurajați să socializeze și să folosească limbajul corpului, mimica și intonația vocii pentru a se face înțeleși fără a utiliza limba maternă.

Vezi mai multe detalii...

Un mare avantaj al acestui curs este că profesorii găsesc diverse modalități prin care să le explice materialul fără a folosi limba română. Prin recapitularea regulată, prin urmarea acelorași structuri ale orelor, copii își formează niște așteptări, își dezvoltă abilitatea de a prezice informația, și îndeplinesc sarcinile în clasă fără a folosi limba maternă! Da, e posibil și necesar! Mai mult ca atât, profesorii noștri, prin energia lor pozitivă, mereu le vor menține curiozitatea și motivația, iar cele 60 de minute, care inițial par lungi și plictisitoare, se vor asocia doar cu momente distractive și mult zambet.

 

De asemenea, copii vor avea acces la platforma online Cambridge, care oferă multe exerciții colorate de gramatică, vocabular, citire și ascultare. Prin intermediul acestei platforme nu doar profesorii pot să urmărească performanțele copiilor, dar și părinții.

 

Important! Sună și înregistrează copilul la o lecție de probă! În timpul acestei lecții, noi testăm cunoștințele copilului și îi oferim o șansă să vadă cum vor fi orele de engleză la Fantastic English.

Ce spun elevii noștri

 • positive review  Be fantastic! My favorite phrase in this school. The teacher always called us to class with good mood and a lot of motivation. That makes me want to learn English even more. The atmosphere is so fine and productive that you don't even notice when the course ends and you want another one. All you have left is the desire to learn. So feel free to sign up for a course. And thank my teacher Olga Leca, one of the best!!!💞🤩

  Veronica Ciubotaru Avatar Veronica Ciubotaru
  19 April 2021

  positive review  It’s a fantastic school, i like it! I will recommend to all people who need English lessons! And also i want to say that it has fantastic teachers, like our teacher is. Paula Rudico - thank you for your patience and all your support in this way to teaching us, you’re very good!

  Dorina Zdragon Avatar Dorina Zdragon
  12 April 2021
 • positive review  Recomand cu mare încredere această școală. Unde găsești profesori de nota 10, cu un suflet mare. Ei știu mereu să îți facă o bună dispoziție. Să îți ofere mereu sfaturi și cunoștințe cât mai bune! Vă mulțumesc mult, Olga Andreev!!!

  Alexandru Mitco Avatar Alexandru Mitco
  15 April 2021

  positive review  Am încheiat cu succes cursul de Engleză A1 . Sunt foarte mulțumită și recomand cu încredere Fantastic English. Paula Rudico the best teacher!!!! O profesoara cu răbdare și profesionalism !!❤️❤️ Merg mai departe. Sunt ferm încrezută ca voi atinge rezultatul mult dorit😍😍🎊🎊

  Ana Bunduchi Avatar Ana Bunduchi
  16 April 2021
 • positive review  You can't start talking, just try this!

  Novac Denis Avatar Novac Denis
  15 April 2021

  positive review  I’m happy that I chose this school!! A very good experience!Many thanks to our teacher Olga Andreev!!!

  Natalia Insuratelu Avatar Natalia Insuratelu
  15 April 2021
 • positive review  In my opinion it is a very good school and I recommend it with confidence. Here are the best and fantastic teachers who are always ready to help you and teach you something new.

  Karina Bou Avatar Karina Bou
  15 April 2021

  positive review  It was an amazing course, i've had the opportunity to learn more about English, due to my best teacher Amanda Bujaq,I understand very easy. I really recommend this school because they are the best of the best.❤❤❤👏👏👏👏👏👏

  Chetroi Gabriela Avatar Chetroi Gabriela
  15 April 2021

Cine ar putea fi profesorul tau

Profesor

S-a îndrăgostit de limba engleză când avea 13 ani, iar de atunci a petrecut fiecare zi muncind pentru a-și îndeplini visul de a vorbi ca un nativ.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Profesor

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Este mebru activ dar și speaker în cadrul Moldovan English Teachers Association.

Profesor

School Supervisor and English Language Teacher. Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză.

Profesor

Deținătoare al certificatului CELTA (Certificat în predarea limbii engleze pentru adulți), acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge.

Profesor

De mic copil a fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală.

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză.

Profesor

Master în Științe ale Educației „Leadership și Instruire”, licențiată în Științe Umanistice, cu o experiență didactică de peste 20 de ani.

Profesor

Master în Științe umanistice, Traducere specializată și tehnica documentării terminologice (limba engleză) și licențiată în Științe umanistice, Limbi Moderne și clasice (Engleza și Franceza).

FAQs

Când au loc lecțiile, în ce zile, la ce ore?

Lecțiile pot avea loc fie Luni-Miercuri-Vineri fie Marți-Joi-Sâmbătă Orele la care se pot desfășura lecțiile sunt: 09:00, 11:10, 14:20, 16:30 sau 18:40 Lecțiile de sâmbătă se fac în prima parte a zilei, la 09:00 sau 11:10.

Care este graficul de lucru a școlii?

Școala activează de Luni-Vineri de la 10:00 până la 19:00. Sâmbăta au loc doar lecții, din administrație nu este nimeni.

Cum se face rezervarea unui loc in grupă?

Persoana care dorește să-și rezerveze un loc în grupă, trebuie să semneze un contract de prestări servicii, iar pentru aceasta este nevoie să aibă cu sine buletinul de identitate și 500 lei pentru achitarea primei rate.

Dacă cunosc engleza un pic este nevoie de o testare?

Da, toate persoanele care cunosc un pic limba engleză, trebuiesc testate atât verbal cât și în scris, pentru a evita plasarea greșită a persoanei în grupe cu studeți fie mai slabi fie mai puternici.

Testarea este gratuită?

Da, testarea este gratuită, și de obicei poate dura între 15-40 min.

La finalizarea cursului de engleză voi primi un certificat/diplomă?

Da, fiecare student care finalizează un curs de engleză la Fantastic English primește certificat, cu condiția că întrunește condițiile de abosolvire.

Câte persoane sunt în grupă?

Grupele sunt mici, formate din 6 maxim 10 persoane, mai mult de 10 persoane într-o grupă nu pot fi.

Cât durează o lecție de engleză?

Durata unei lecții este de 120 min pentru maturi. Durata unei lecții pentru adolescenți (12-15 ani) este de 90 min.

De câte ori pe săptămână au loc lecțiile?

Lecțiile au loc de 3 ori pe săptămână.

Cum pot achita?

1. Online – card bancar

2. Numerar:

– La terminalele Qiwi sau RunPay, vezi pe linkurile de mai jos unde este cel mai apropiat terminal.
https://www.qiwi.md/harta-terminalelor/
https://myrunpay.com/maps

– La oficiu – str. Lev Tolstoi 3/1

3. Transfer bancar- Mai jos ai datele bancare necesare
Fantastic Group SRL
IDNO: 1018600048736
IBAN: MD74ML000000022516203051
Banca: MOLDMD2X ( BC „Moldindconbank” S.A., Suc. Premium)
Adresa juridică: Or Chisinau, Str. Sucevița 22/3 Of. 23

Aș putea să fac lecții individuale cu un profesor?

Da, școala oferă lecții individuale.

Lecții online oferiți?

Da, școala oferă lecții online, contactați managerii pentru detalii.

Pot să asist la o lecție de probă? Este gratuită?

Da, oricine dorește poate să asiste/participe la o lecție de engleză, doar cu
înscriere prealabilă la acest număr de tel. +373 78 28 62 62.
Da, lecția este gratuită.