Curs de pregătire TOEFL

Course Description

Cursul de Pregătire pentru TOEFL la Fantastic English School este pentru cei care intenționează să meargă la studii peste hotare, vor să fie eliberați de Bacalaureat cu nota 10, sau pentru cei care pur si simplu vor să-și certifice nivelul de cunoaștere al limbii Engleze la nivel internațional. În continuare vei afla care sunt condițiile de înscriere la acest curs, însă întâi de toate este important să știi în ce consta testul propriu zis.

Despre examenul TOEFL:

Cea mai populară variantă a testului este cea ibt (internet-based test), ceea ce înseamnă că poți să susții testul în Chișinău, la calculator, iar răspunsurile tale sunt expediate centrului ETS pentru a fi examinate și ulterior notate. Vezi aici site-ul oficial al companiei ETS – cea care examinează testul Dvs și vă oferă punctajul total – http://www.ets.org/toefl.

Poți susține acest test de mai multe ori pe lună (2-4), în dependență de disponibilitatea centrelor de susținere a examenului.

Testul propriu zis durează 3,5-4 ore, este compus din 4 secțiuni: Reading, Listening, Speaking și Writing.
Secțiunea Reading constă în citirea a 3 sau 5 pasaje cu câte 12-14 întrebări fiecare (60 – 90 min.)
Secțiunea Listening constă în ascultarea unor pasaje (conversaţii sau prezentări academice) cu aproximativ 34 – 51 întrebări (60 – 90 min.)
Secțiunea Speaking constă în răspunderea la 6 întrebări diferite, printre care oferirea părerii personale sau reproducerea unei informații de aspect academic. (20 min)
Secțiunea Writing constă în 2 subiecte care sunt defapt eseuri. (60 min.)

De ce să susții testul TOEFL?

1. Mai mult de 6.000 de colegii, universități si agenții din 110 țări acceptă si folosesc testul TOEFL.

2. Ai un avantaj real la admiterea la universități din străinătate

3.Dacă ești la liceu, atunci un punctaj de 86 sau 110 (în cazul liceelor bilingve) te va scuti de Bacalaureatul la Englez

4.Vei avea un punct forte în CV-ul tău, ceea ce îți va mări șansele de angajare în cadrul unei companii care presupune utilizarea Limbii Engleze

De ce să treci cursul de pregptire TOEFL la Fantastic English School?

1. Deoarece punctajul mediu pe care îl au studenții noștri este de 96 puncte, punctajul maximal atins de studenții noștri fiind 117, iar minim – 76. Rezultatul vorbește de la sine. La fel, poți să urmărești recenziile studenților noștri care s-au pregătiti de TOEFL la noi și au susținut acest examen. Chiar te rugăm să o faci!

2. Instructorii noștri au experiență de predare a limbii engleze de cel puțin 7 ani sau 1000 studenți. Ei au susținut examenul prorpiu-zis și au luat un punctaj mai mare de 110. La fel, ei lucrează doar cu studenții intermediari-avansați și au o experiență puternică în pregătirea studenților anume de engleza avansată academică. 

3. Vei folosi cele mai eficiente materiale de pregătire de examen. Să știi că există zeci sau chiar sute de suporturi de curs făcute pentru pregătirea studenților de TOEFL ibt pe piață, și noi le-am selectat pe cele mai bune, având experiență cu peste 200 de studenți pregătiți.

4. Noi îți oferim ABSOLUT TOATE materialele de care vei avea nevoie să te pregătești de examen, gratuit. Valoarea lor este de 315$, ceea ce înseamnă că noi îți economisim cel puțin 315$.

5. Ai acces la 7 programe pe care le vei instala la calculatorul personal și vei practica secțiunile din test, în varianta exact pe care o vei vedea la examenul de TOEFL ibt.  Noi îți oferim în total peste 40 e teste TOEFL propriu-zise (cu toate cele 4 secțiuni, durata de 4 ore per test). Mai mult decât atât, îndată ce finalizezi secțiunea de Reading sau Listening, programa îți dă un punctaj și îți arată unde ai greșit și de ce. Acest lucru este foarte și foarte important, pentru că te pregătește de examenul real, și nu vei avea surprize în ziua testului.

6. La Fantastic English cursul de pregătire TOEFL este conceput în așa mod ca cei care muncesc suficient, nu au cum să nu susțină testul cu un punctaj bun. Asta înseamnă că durata cursului, metodologie și materiale didactice utilizate cât și frecvența orelor și relația instructor-student sunt gândite pentru a se potrivi tuturor și pentru a asigura rezultatul maxim posibil.

7. Vei lucra la toate cele 4 aspecte pe rând, cu accent pe secțiunile care sunt mai dificile pentru tine sau pentru colegii tăi în general.

8. Te vei pregăti de secțiunea Speaking în cadrul orelor, primind o evaluare a răspunsurilor tale de la instructor, ceea ce îți oferă posibilitatea să avansezi în permanență.

9. Ce ține de secțiunea Writing, eseurile pe care le vei scrie pe parcurs vor fi verificate de către instructor și vei fi evaluat individual. Analiza eseurilor se va face într-o manieră cât mai apropiată de cea pe care ți-o oferă cei de la ETS.

10. Către finele cursului vei participa la simularea testului propriu zis, care se face în aceeași manieră și condiții ca și testul real – la calculator, timp de 4 ore, cu asistent și cu multe emoții 🙂 Ulterior, vei primi un scor final exact ca la examenul propriu-zis, deci vei ști care este potențialul tău real înainte de a achita 180 dolari pentru a susține testul propriu-zis.

11. Vei fi susținut post-curs în vederea susținerii examenului, instructorul te va ghida întru înregistrarea la acest test, te va ajuta să găsești soluții la orice probleme sau întrebări care apar (de exemplu, cum să expediezi rezultatul la facultatea dorită sau cum să modifici data susținerii examenului, etc.).

IMPORTANT! Pentru a te pregăti de TOEFL la Fantastic English School va trebui să susții un test de Engleză generală. La fel, îți sugerăm să afli care este punctajul minim de care ai nevoie înainte de a veni la test sau înainte de a te înscrie la curs. Pentru orice informații suplimentare contactează-ne la 069 854 854.

Vezi video recenziile studenților noștri care s-au pregătiti de TOEFL la noi și au susținut acest examen.

Course Curriculum

  • Teofl test

Preț
90.00 MDL
Studenți
10
Durata curs
48 ore astronomice
Durata lecţie
60 min.
Garanţie
110 %