Curs de Engleză: Beginner (A1)

Curs de Engleză: Beginner (A1)

75 MDL / 60 min
Lecții cu profesorul:
48 ore astronomice
Durata lecției:
60 minute
curs de engleza pentru incepatori beginner a1

Ce vei învăța la acest curs

Cursul de Engleză Beginner A1 (Începător) este destinat celor care nu cunosc deloc Engleza, sau o cunosc foarte puțin,
dar nu pot formula propozițiile (nici măcar cele simple) corect. La acest curs vei învața:

 • Engleza practică
 • Bazele pronunţiei
 • Bazele gramaticii
 • Comunicare
Vezi mai multe detalii...

Ce vei învăța la Cursul de Engleză - Beginner (A1)?

Pentru început, ținem să menționăm că vei învăța lucrurile pe care toți și le asociază cu nivelul Începător:

 • alfabetul
 • numerele
 • țările
 • formulele de salut
 • cuvintele simple, etc

Important este că nu vei învăța DOAR acestea. Aceste lucruri le înveți în primele lecții, plus la toate astea, vei învăța alte astepecte mult mai importante gen pronunțare, gramatică, ascultare, citire și comunicare.

Engleza practică

Programa cursului de engleză Beginner A1 (Începător) pe care o folosim noi (English File, Beginner, third edition) conține cinci module dedicate Englezei practice. Aceasta înseamnă că vei învăța cum să te descurci în diferite situații gen: cum faci cunoștință cu cineva în Engleză, cum comanzi ceva în restaurant, cum vorbești cu recepționistul de la hotel, cum spui ce oră este, cum vorbești despre orașul tău, etc. Toate aceste le înveți folosind materialele video și audio filmate la Londra și New York cu persoanje de naționalitate engleză și americană.

Bazele pronunţiei

Pronunțarea este un aspect foarte important, mai ales pentru cei care încep să învețe Engleza de la zero. Noi lucrăm asupra pronunțării tale în permanență pe parcursul cursului, fie că practici gramatica, vocabularul, citești sau vorbești în Engleză. Să știi că dacă pronunțarea ta va fi bună, atunci prima impresie pe care o vei face atunci când vei vorbi Engleza va fi și ea bună, chiar dacă vei face greșeli gramaticale. Nivelul Începător include ambele dialecte – atât pe Engleza Britanică, cât și cea Standart (adesea asociată cu Engleza Americană).

Bazele gramaticii

Ce ține de gramatică, în cursul de engleză Beginner A1 (Începător) vei învăța cum se folosesc în practică urmatoarele timpuri:

 • Present Simple
 • Present Continuous
 • Past Simple
 • Future forms

Aceste timpuri stau la baza comunicării (prezent, trecut, viitor) și cu siguranță este esențial să le cunoști. Pe lângă aceste timpuri mai înveți utilizarea verbului modal „can”, construcțiile „there is” și „there are”, pluralul substantivelor, imperativele, ordinea cuvintelor în propoziții, posesivele, pronumele, adjectivele, conjugarea verbelor gen like/love/hate + gerunziu.

Comunicare

În fiecare lecție a cursului de Engleză Beginner A1 (Începător) îți vei lărgi vocabularul considerabil. Vei învăța cuvinte ce țin de situații variate: familie și prieteni, serviciu, mâncare și băuturi, activitățile ce țin de rutina zilnică, filme, sporturi, timpul liber, călătorii, haine, hotel, prepozițiile de loc, timp si mod, expresii frazeologice etc. După cum vezi, toate acestea țin de Engleza practică!

Ce spun elevii noștri

 • positive review  I can certainly approve that provides a new approach for learning process. I improved my self confidence and step out more proficient in all aspects (writing, speaking, comprehensive reading) course by course. Maria Driga is doing such a great job and was enjoying the teaching/learning process side by side with the class, bringing in the same time a piece of cake into each lesson. Her mastery and passion for a well-done job, which were proved during the upper intermediate course, stands out for this! See you soon, Fantastic English!

  Nadejda Lupu Avatar Nadejda Lupu
  12 April 2021

  positive review  Recomand cu încredere!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Vera Moraru Avatar Vera Moraru
  13 April 2021
 • positive review  Multumesc Fantastic English pentru ocazia de a studia de la departare . Paula Rudnico , you are the best 💋💋💋 Am avut o experienta fantastica . Succes in continuare 🥰🥰

  Lazăr Inga Avatar Lazăr Inga
  15 April 2021

  positive review  You can't start talking, just try this!

  Novac Denis Avatar Novac Denis
  15 April 2021
 • positive review  Be fantastic! My favorite phrase in this school. The teacher always called us to class with good mood and a lot of motivation. That makes me want to learn English even more. The atmosphere is so fine and productive that you don't even notice when the course ends and you want another one. All you have left is the desire to learn. So feel free to sign up for a course. And thank my teacher Olga Leca, one of the best!!!💞🤩

  Veronica Ciubotaru Avatar Veronica Ciubotaru
  19 April 2021

  positive review  It was an amazing course, i've had the opportunity to learn more about English, due to my best teacher Amanda Bujaq,I understand very easy. I really recommend this school because they are the best of the best.❤❤❤👏👏👏👏👏👏

  Chetroi Gabriela Avatar Chetroi Gabriela
  15 April 2021
 • positive review  I confidently recommend the Fantastic English course, you have given me confidence and I can easily speak English from the first course. Thank you, you are wonderful! Special thanks to teacher Delia Tronciu ❤️

  Cristina Straistaru Avatar Cristina Straistaru
  14 June 2021

  positive review  you are fantastic!thank you!

  Victoria B Balagiu Avatar Victoria B Balagiu
  28 April 2021

Cine ar putea fi profesorul tau

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Este mebru activ dar și speaker în cadrul Moldovan English Teachers Association (META) în perioada 2007-2018.

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Profesor

S-a îndrăgostit de limba engleză când avea 13 ani, iar de atunci a petrecut fiecare zi muncind pentru a-și îndeplini visul de a vorbi ca un nativ.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 8 ani, timp în care a instruit peste 2000 de studenți, preponderent adulți.

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză. Participă la numeroase workshop-uri, școli și  seminare ce vizează predarea limbii engleze organizate în cadrul ETRC.

Profesor

Deținătoare al certificatului CELTA (Certificat în predarea limbii engleze pentru adulți), acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge.

Profesor

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani.

Profesor

Cristina este absolventă a Universității Anglo-Americane din Praga. Specialitatea ei sunt Științele Umanistice și Sociale, ceea ce i-a dezvoltat abilitatea de a găsi limba comuna cu oricine.

Profesor

Master în Științe ale Educației, Didactica Limbii Engleze, licențiat în Traducerea Limbii Engleze. A făcut parte din diferite proiecte internaționale, unde a lucrat ca traducător și profesor. Are experiență de predare atât cu copii, cat și cu adulții.

Profesor

De mic copil a fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală. Mereu a fost pasionată de limba engleză deoarece prezenta acel izvor de cunoștințe pe care îl caută fiecare din noi.

Profesor

Cea mai tânără și cea mai energică profesoară. Are 4 ani de experiență în predarea limbii engleze. Crede că limba engleza este cel mai necesar ”instrument” pentru o viață de succes în lumea modernă.

Profesor

Pe parcursul studiilor, a observat că este extrem de important să îmbrățișezi profesia care îți aduce satisfacție și bucurie enormă. Este licențiată în Științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză.

Profesor

Master în Științe ale Comunicării și Master în Didactica Limbii Engleze. Are o experiența de predare a limbii engleze de peste 6 ani, atât copiilor, cât și adulților.

Profesor

Studiază limba engleză de la 5 ani, iar la 18 ani a susținut examenul TOEFL și a avut ocazia să comunice cu sute de vorbitori nativi. Este îndrăgostită de profesia sa, de studenți și își perfecționează abilitățile de predare în continuu.

FAQs

Când au loc lecțiile, în ce zile, la ce ore?

Lecțiile pot avea loc fie Luni-Miercuri-Vineri fie Marți-Joi-Sâmbătă Orele la care se pot desfășura lecțiile sunt: 09:00, 11:10, 14:20, 16:30 sau 18:40 Lecțiile de sâmbătă se fac în prima parte a zilei, la 09:00 sau 11:10.

Care este graficul de lucru a școlii?

Școala activează de Luni-Vineri de la 10:00 până la 19:00. Sâmbăta au loc doar lecții, din administrație nu este nimeni.

Cum se face rezervarea unui loc in grupă?

Persoana care dorește să-și rezerveze un loc în grupă, trebuie să semneze un contract de prestări servicii, iar pentru aceasta este nevoie să aibă cu sine buletinul de identitate și 500 lei pentru achitarea primei rate.

Dacă cunosc engleza un pic este nevoie de o testare?

Da, toate persoanele care cunosc un pic limba engleză, trebuiesc testate atât verbal cât și în scris, pentru a evita plasarea greșită a persoanei în grupe cu studeți fie mai slabi fie mai puternici.

Testarea este gratuită?

Da, testarea este gratuită, și de obicei poate dura între 15-40 min.

La finalizarea cursului de engleză voi primi un certificat/diplomă?

Da, fiecare student care finalizează un curs de engleză la Fantastic English primește certificat, cu condiția că întrunește condițiile de abosolvire.

Câte persoane sunt în grupă?

Grupele sunt mici, formate din 6 maxim 10 persoane, mai mult de 10 persoane într-o grupă nu pot fi.

Cât durează o lecție de engleză?

Durata unei lecții este de 120 min pentru maturi. Durata unei lecții pentru adolescenți (12-15 ani) este de 90 min.

De câte ori pe săptămână au loc lecțiile?

Lecțiile au loc de 3 ori pe săptămână.

Cum pot achita?

1. Online – card bancar

2. Numerar:

– La terminalele Qiwi sau RunPay, vezi pe linkurile de mai jos unde este cel mai apropiat terminal.
https://www.qiwi.md/harta-terminalelor/
https://myrunpay.com/maps

– La oficiu – str. Lev Tolstoi 3/1

3. Transfer bancar- Mai jos ai datele bancare necesare
Fantastic Group SRL
IDNO: 1018600048736
IBAN: MD74ML000000022516203051
Banca: MOLDMD2X ( BC „Moldindconbank” S.A., Suc. Premium)
Adresa juridică: Or Chisinau, Str. Sucevița 22/3 Of. 23

Aș putea să fac lecții individuale cu un profesor?

Da, școala oferă lecții individuale.

Lecții online oferiți?

Da, școala oferă lecții online, contactați managerii pentru detalii.

Pot să asist la o lecție de probă? Este gratuită?

Da, oricine dorește poate să asiste/participe la o lecție de engleză, doar cu
înscriere prealabilă la acest număr de tel. +373 78 28 62 62.
Da, lecția este gratuită.