Curs de Engleză: Beginner (A1)

Curs de Engleză: Beginner (A1)

100 MDL / 60 min
Lecții cu profesorul:
42 ore astronomice
Durata lecției:
60 minute
curs de engleza pentru incepatori beginner a1

ce vei învăța la acest curs

Cursul de Engleză Beginner A1 (Începător) este destinat celor care nu cunosc deloc Engleza, sau o cunosc foarte puțin,
dar nu pot formula propozițiile (nici măcar cele simple) corect. La acest curs vei învața:

 • Engleza practică
 • Bazele pronunţiei
 • Bazele gramaticii
 • Comunicare
Vezi mai multe detalii...

Ce vei învăța la Cursul de Engleză - Beginner (A1)?

Pentru început, ținem să menționăm că vei învăța lucrurile pe care toți și le asociază cu nivelul Începător:

 • alfabetul
 • numerele
 • țările
 • formulele de salut
 • cuvintele simple, etc

Important este că nu vei învăța DOAR acestea. Aceste lucruri le înveți în primele lecții, plus la toate astea, vei învăța alte astepecte mult mai importante gen pronunțare, gramatică, ascultare, citire și comunicare.

Engleza practică

Programa cursului de engleză Beginner A1 (Începător) pe care o folosim noi (English File, Beginner, third edition) conține cinci module dedicate Englezei practice. Aceasta înseamnă că vei învăța cum să te descurci în diferite situații gen: cum faci cunoștință cu cineva în Engleză, cum comanzi ceva în restaurant, cum vorbești cu recepționistul de la hotel, cum spui ce oră este, cum vorbești despre orașul tău, etc. Toate aceste le înveți folosind materialele video și audio filmate la Londra și New York cu persoanje de naționalitate engleză și americană.

Bazele pronunţiei

Pronunțarea este un aspect foarte important, mai ales pentru cei care încep să învețe Engleza de la zero. Noi lucrăm asupra pronunțării tale în permanență pe parcursul cursului, fie că practici gramatica, vocabularul, citești sau vorbești în Engleză. Să știi că dacă pronunțarea ta va fi bună, atunci prima impresie pe care o vei face atunci când vei vorbi Engleza va fi și ea bună, chiar dacă vei face greșeli gramaticale. Nivelul Începător include ambele dialecte – atât pe Engleza Britanică, cât și cea Standart (adesea asociată cu Engleza Americană).

Bazele gramaticii

Ce ține de gramatică, în cursul de engleză Beginner A1 (Începător) vei învăța cum se folosesc în practică urmatoarele timpuri:

 • Present Simple
 • Present Continuous
 • Past Simple
 • Future forms

Aceste timpuri stau la baza comunicării (prezent, trecut, viitor) și cu siguranță este esențial să le cunoști. Pe lângă aceste timpuri mai înveți utilizarea verbului modal „can”, construcțiile „there is” și „there are”, pluralul substantivelor, imperativele, ordinea cuvintelor în propoziții, posesivele, pronumele, adjectivele, conjugarea verbelor gen like/love/hate + gerunziu.

Comunicare

În fiecare lecție a cursului de Engleză Beginner A1 (Începător) îți vei lărgi vocabularul considerabil. Vei învăța cuvinte ce țin de situații variate: familie și prieteni, serviciu, mâncare și băuturi, activitățile ce țin de rutina zilnică, filme, sporturi, timpul liber, călătorii, haine, hotel, prepozițiile de loc, timp si mod, expresii frazeologice etc. După cum vezi, toate acestea țin de Engleza practică!

vezi recenziile studenților noștri

Vezi părerile studenților noștri

cine ar putea fi profesorul tău

Profesor

Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 8 ani, timp în care a instruit peste 2000 de studenți, preponderent adulți.

Profesor

Master în Științe ale Educației, Didactica Limbii Engleze, licențiat în Traducerea Limbii Engleze. A făcut parte din diferite proiecte internaționale, unde a lucrat ca traducător și profesor. Are experiență de predare atât cu copii, cat și cu adulții.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Profesor, instructor TOEFL și HT, are grijă ca corpul didactic din școală să aibă o dezvoltare personală și profesională.

Profesor

Master în Științe ale Comunicării și Master în Didactica Limbii Engleze. Are o experiența de predare a limbii engleze de peste 6 ani, atât copiilor, cât și adulților.

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză. Participă la numeroase workshop-uri, școli și  seminare ce vizează predarea limbii engleze organizate în cadrul ETRC.

Profesor

Pe parcursul studiilor, a observat că este extrem de important să îmbrățișezi profesia care îți aduce satisfacție și bucurie enormă. Este licențiată în Științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Întrebări și Răspunsuri

Ce înseamnă ”o oră astronomică”?
O oră astronomică reprezintă o unitate de timp folosită pentru a măsura durata unei lecții. Ora astronomică are 60 de minute. Acest curs de engleză are o durată totală de 42 de ore astronomice, ceea ce înseamnă că acesta va dura în total 42 de ore. Acest timp permite studenților să aprofundeze subiectele într-un ritm mai lejer și să-și întărească cunoștințele, fără a simți presiunea timpului.
Când au loc lecțiile, în ce zile, la ce ore?

Lecțiile pot avea loc fie Luni-Miercuri-Vineri, Marți-Joi-Sâmbătă, Marți-Joi sau Luni-Miercuri. Orele la care se pot desfășura lecțiile sunt: 09:00, 11:10, 11:30, 14:20, 16:30, 18:40 sau 21:00 Lecțiile de sâmbătă se fac în prima parte a zilei, la 09:00 sau 11:10.

Care este graficul de lucru a școlii?

Școala activează de Luni-Vineri de la 10:00 până la 19:00. Sâmbăta au loc doar lecții, din administrație nu este nimeni.

Cum se face rezervarea unui loc în grupă?

Persoana care dorește să-și rezerveze un loc în grupă, trebuie să semneze un contract de prestări servicii, iar pentru aceasta este nevoie să aibă cu sine buletinul de identitate și 500 lei pentru achitarea primei rate.

Dacă cunosc engleza un pic este nevoie de o testare?

Da, toate persoanele care cunosc un pic limba engleză, trebuiesc testate atât verbal cât și în scris, pentru a evita plasarea greșită a persoanei în grupe cu studeți fie mai slabi fie mai puternici.

La finalizarea cursului de engleză voi primi un certificat/diplomă?

Da, fiecare student care finalizează un curs de engleză la Fantastic English primește certificat, cu condiția că întrunește condițiile de abosolvire.

Câte persoane sunt în grupă?

Grupele sunt mici, formate din 6 maxim 10 persoane, mai mult de 10 persoane într-o grupă nu pot fi.

Cât durează o lecție de engleză?

Durata unei lecții este 120 de minute.

De câte ori pe săptămână au loc lecțiile?

Lecțiile au loc de 3 ori pe săptămână.

Cum pot achita?

1. Online – card bancar

2. Numerar:

– La terminalele Qiwi sau RunPay, vezi pe linkurile de mai jos unde este cel mai apropiat terminal.
https://www.qiwi.md/harta-terminalelor/
https://my.runpay.com/maps

– La oficiu – str. Lev Tolstoi 3/1

3. Transfer bancar- Mai jos ai datele bancare necesare
Fantastic Group SRL
IDNO: 1018600048736
IBAN: MD98VI022512600000115MDL
SWIFT/BIC: VICBMD2X
Adresa: Lev Tolstoi 3/1 street, MD 2001 Chisinau, Republic of Moldova

Aș putea să fac lecții individuale cu un profesor?

Da, școala oferă lecții individuale.

Lecții online oferiți?

Da, școala oferă lecții online, contactați managerii pentru detalii.

Pot să asist la o lecție de probă? Este gratuită?

Da, oricine dorește poate să asiste/participe la o lecție de engleză, doar cu
înscriere prealabilă la acest număr de tel. +373 78 28 62 62.
Da, lecția este gratuită.