Curs de Engleză: Intermediate (B1-B2)

Curs de Engleză: Intermediate (B1-B2)

75 MDL / 60 min
Lecții cu profesorul:
54 ore astronomice
Durata lecției:
60 minute
curs de engleza intermediate b1-b2

Ce vei învăța la acest curs

Cursul de Engleză Intermediate (4 din 7) este destinat celor care au o Engleză bună, pot comunica, dar încă întâmpină mici dificultăți în acest sens. Pentru ca să aplici la acest curs trebuie să demonstrezi cunoștințe echivalente cu B1.1-B1.2. Pentru aceasta noi te vom testa, atât verbal cât și în scris.

 

Acest curs durează 9 săptămâni, pe parcursul cărora studenții noștri își îmbunătățesc Engleza în mod vizibil, chiar după fiecare lecție. La această etapă se va depăși bariera pe care o întâlnesc persoanele atunci când vor să vorbească fluent în Engleză. Este o etapă esențială, mai ales pentru cei care vor să ajungă la fluență în comunicare. Pe linga principalele materiale didactice pe care le vei primi la prima lecție, noi venim cu o varietate de materiale audio/video și exerciții pe care le poți rezolva online, precum și cu recomandări ulterioare, pentru ca tu să poți lcura și singur, mai ales după finalizarea cursului.

Vezi mai multe detalii...

Ce vei învăța la Nivelul 4 – Intermediate?

Cursul Intermediate se axează pe cele 4 dimensiuni – reading, listening, speaking și writing. Totuși se pune accent mai mare pe speaking, așa cum acesta este scopul principal urmărit de studenții care vor să învețe engleza. Este important să menționăm că la această etapă îți vei fundamenta cunoștințele în engleză cu ajutorul celor mai noi materiale didactice de pe piață – Keynote.

 

Programa Keynote, elaborată în 2016, este absolut fenomenală! Ceea ce o face interesantă pentru studenți este faptul că fiecare modul se bazează pe filmulețele educaționale TEDx. De asemenea unitățile abordează tematici actuale gen marketing, psihologie, business, domeniul online, reclamă și promovare, social media etc., ceea ce face acest curs super eficient, atât pentru îmbunătățirea limbii engleze, cât și pentru dezvoltarea persoanală, nu-i așa?

 

Nu te vom plictisi cu o descriere super detaliată a conținutului acestui curs, în ceea ce ține de gramatică și vocabular. Este important să știi că acesta se bazează pe studierea laturei teoretice și practice a limbii engleze la nivel de B1.3-B2.1, conform CECRL. Dacă vrei să afli mai multe detalii referitor la ce anume se învață la acest curs – sună la 069 854 854 sau vino la noi la o testare!

De ce vei fi capabil la finele cursului Intermediate?

Cu siguranță, la finele cursului de engleză Intermediate nu vei avea dificultăți vizibile în exprimare, fie orală, fie în scris. Vei putea să înțelegi conţinutul de bază al emisiunilor radio şi TV, diverse texte de dificultate medie, vei putea purta o conversație în engleză fără a fi nevoit(ă) să alegi cuvintele în fiecare propoziție.

 

După acest curs vei putea deja citi anumite cărți în engleză, vei putea descrie evenimente și vei putea să-ți exprimi opinia proprie cu ușurintă, aducând diverse argumente. La fel, te vei putea simți confortabil în majoritatea situaţiilor din timpul călătoriilor, la job, cât și în alte situații cotidiene. Pentru ca să atingi această performanță este foarte important să fii prezent la curs cel puțin 80% și să susții toate testele necesare pe un punctaj de minim 75%. Dacă îndeplinești aceste cerințe, la finele cursul vei atinge nivelul B2.1. Totul depinde de tine!

 

IMPORTANT! La acest nivel profesorii, cât și studenții noștri, vorbesc 100% în Engleză, utilizarea oricărei alte limbi este interzisă pe teritoriul școlii începând cu nivelul 2. Chiar dacă ți se pare dificil, crede-ne – ăsta este momentul când începi cu adevărat să avansezi!

Ce spun elevii noștri

 • positive review  E un mod haios de a învăța engleza.

  Olguta Iacob Avatar Olguta Iacob
  22 April 2021

  positive review  Be fantastic! My favorite phrase in this school. The teacher always called us to class with good mood and a lot of motivation. That makes me want to learn English even more. The atmosphere is so fine and productive that you don't even notice when the course ends and you want another one. All you have left is the desire to learn. So feel free to sign up for a course. And thank my teacher Olga Leca, one of the best!!!💞🤩

  Veronica Ciubotaru Avatar Veronica Ciubotaru
  19 April 2021
 • positive review  To say that “Fantastic English” is the greatest one...is nothing to say. During my Pre Intermediate classes I’ve learned about how to speak and think in English. I really enjoyed all my classes with our amazing teacher @Olga Leca. I recommend everyone to try at least one time to be a part of this “big family”.🥂

  Silvia Caracu Avatar Silvia Caracu
  22 April 2021

  positive review  Multumesc Fantastic English pentru ocazia de a studia de la departare . Paula Rudnico , you are the best 💋💋💋 Am avut o experienta fantastica . Succes in continuare 🥰🥰

  Lazăr Inga Avatar Lazăr Inga
  15 April 2021
 • positive review  In my opinion it is a very good school and I recommend it with confidence. Here are the best and fantastic teachers who are always ready to help you and teach you something new.

  Karina Bou Avatar Karina Bou
  15 April 2021

  positive review  This is one of the best school. I finally can speak fluently and I m still learning . I recommend 100%, we couldn't make it without our best teacher, Ecaterina Hlivnoi

  Alexandra Becheru Avatar Alexandra Becheru
  9 April 2021
 • positive review  I can certainly approve that provides a new approach for learning process. I improved my self confidence and step out more proficient in all aspects (writing, speaking, comprehensive reading) course by course. Maria Driga is doing such a great job and was enjoying the teaching/learning process side by side with the class, bringing in the same time a piece of cake into each lesson. Her mastery and passion for a well-done job, which were proved during the upper intermediate course, stands out for this! See you soon, Fantastic English!

  Nadejda Lupu Avatar Nadejda Lupu
  12 April 2021

  positive review  It’s a fantastic school, i like it! I will recommend to all people who need English lessons! And also i want to say that it has fantastic teachers, like our teacher is. Paula Rudico - thank you for your patience and all your support in this way to teaching us, you’re very good!

  Dorina Zdragon Avatar Dorina Zdragon
  12 April 2021

Cine ar putea fi profesorul tau

Profesor

Deținătoare al certificatului CELTA (Certificat în predarea limbii engleze pentru adulți), acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

S-a îndrăgostit de limba engleză când avea 13 ani, iar de atunci a petrecut fiecare zi muncind pentru a-și îndeplini visul de a vorbi ca un nativ.

Profesor

Master în Științe umanistice, Traducere specializată și tehnica documentării terminologice (limba engleză) și licențiată în Științe umanistice, Limbi Moderne și clasice (Engleza și Franceza).

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză.

Profesor

Master în Științe ale Educației „Leadership și Instruire”, licențiată în Științe Umanistice, cu o experiență didactică de peste 20 de ani.

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Profesor

De mic copil a fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală.

Profesor

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani.

Profesor

School Supervisor and English Language Teacher. Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Este mebru activ dar și speaker în cadrul Moldovan English Teachers Association.

FAQs

Când au loc lecțiile, în ce zile, la ce ore?

Lecțiile pot avea loc fie Luni-Miercuri-Vineri fie Marți-Joi-Sâmbătă Orele la care se pot desfășura lecțiile sunt: 09:00, 11:10, 14:20, 16:30 sau 18:40 Lecțiile de sâmbătă se fac în prima parte a zilei, la 09:00 sau 11:10.

Care este graficul de lucru a școlii?

Școala activează de Luni-Vineri de la 10:00 până la 19:00. Sâmbăta au loc doar lecții, din administrație nu este nimeni.

Cum se face rezervarea unui loc in grupă?

Persoana care dorește să-și rezerveze un loc în grupă, trebuie să semneze un contract de prestări servicii, iar pentru aceasta este nevoie să aibă cu sine buletinul de identitate și 500 lei pentru achitarea primei rate.

Dacă cunosc engleza un pic este nevoie de o testare?

Da, toate persoanele care cunosc un pic limba engleză, trebuiesc testate atât verbal cât și în scris, pentru a evita plasarea greșită a persoanei în grupe cu studeți fie mai slabi fie mai puternici.

Testarea este gratuită?

Da, testarea este gratuită, și de obicei poate dura între 15-40 min.

La finalizarea cursului de engleză voi primi un certificat/diplomă?

Da, fiecare student care finalizează un curs de engleză la Fantastic English primește certificat, cu condiția că întrunește condițiile de abosolvire.

Câte persoane sunt în grupă?

Grupele sunt mici, formate din 6 maxim 10 persoane, mai mult de 10 persoane într-o grupă nu pot fi.

Cât durează o lecție de engleză?

Durata unei lecții este de 120 min pentru maturi. Durata unei lecții pentru adolescenți (12-15 ani) este de 90 min.

De câte ori pe săptămână au loc lecțiile?

Lecțiile au loc de 3 ori pe săptămână.

Cum pot achita?

1. Online – card bancar

2. Numerar:

– La terminalele Qiwi sau RunPay, vezi pe linkurile de mai jos unde este cel mai apropiat terminal.
https://www.qiwi.md/harta-terminalelor/
https://myrunpay.com/maps

– La oficiu – str. Lev Tolstoi 3/1

3. Transfer bancar- Mai jos ai datele bancare necesare
Fantastic Group SRL
IDNO: 1018600048736
IBAN: MD74ML000000022516203051
Banca: MOLDMD2X ( BC „Moldindconbank” S.A., Suc. Premium)
Adresa juridică: Or Chisinau, Str. Sucevița 22/3 Of. 23

Aș putea să fac lecții individuale cu un profesor?

Da, școala oferă lecții individuale.

Lecții online oferiți?

Da, școala oferă lecții online, contactați managerii pentru detalii.

Pot să asist la o lecție de probă? Este gratuită?

Da, oricine dorește poate să asiste/participe la o lecție de engleză, doar cu
înscriere prealabilă la acest număr de tel. +373 78 28 62 62.
Da, lecția este gratuită.