Curs de Engleză: Intermediate (B1-B2)

Curs de Engleză: Intermediate (B1-B2)

100 MDL / 60 min
Lecții cu profesorul:
48 ore astronomice
Durata lecției:
60 minute
Curs de Pregătire: Cambridge FCE şi CAE

ce vei învăța la acest curs

Cursul de Engleză Intermediate (B1-B2) (4 din 7) este destinat celor care au o Engleză bună, pot comunica, dar încă întâmpină mici dificultăți în acest sens. Pentru ca să aplici la acest curs trebuie să demonstrezi cunoștințe echivalente cu B1.1-B1.2. Pentru aceasta noi te vom testa, atât verbal cât și în scris.

 

Acest curs durează 9 săptămâni, pe parcursul cărora studenții noștri își îmbunătățesc Engleza în mod vizibil, chiar după fiecare lecție. La această etapă se va depăși bariera pe care o întâlnesc persoanele atunci când vor să vorbească fluent în Engleză. Este o etapă esențială, mai ales pentru cei care vor să ajungă la fluență în comunicare. Pe linga principalele materiale didactice pe care le vei primi la prima lecție, noi venim cu o varietate de materiale audio/video și exerciții pe care le poți rezolva online, precum și cu recomandări ulterioare, pentru ca tu să poți lcura și singur, mai ales după finalizarea cursului.

Vezi mai multe detalii...

Ce vei învăța la Cursul de Engleză Intermediate (B1-B2)?

Cursul Intermediate se axează pe cele 4 dimensiuni – reading, listening, speaking și writing. Totuși se pune accent mai mare pe speaking, așa cum acesta este scopul principal urmărit de studenții care vor să învețe engleza. Este important să menționăm că la această etapă îți vei fundamenta cunoștințele în engleză cu ajutorul celor mai noi materiale didactice de pe piață – Keynote.

 

Programa Keynote, elaborată în 2016, este absolut fenomenală! Ceea ce o face interesantă pentru studenți este faptul că fiecare modul se bazează pe filmulețele educaționale TEDx. De asemenea unitățile abordează tematici actuale gen marketing, psihologie, business, domeniul online, reclamă și promovare, social media etc., ceea ce face acest curs super eficient, atât pentru îmbunătățirea limbii engleze, cât și pentru dezvoltarea persoanală, nu-i așa?

 

Nu te vom plictisi cu o descriere super detaliată a conținutului acestui curs, în ceea ce ține de gramatică și vocabular. Este important să știi că acesta se bazează pe studierea laturei teoretice și practice a limbii engleze la nivel de B1.3-B2.1, conform CECRL. Dacă vrei să afli mai multe detalii referitor la ce anume se învață la acest curs – sună la 069 854 854 sau vino la noi la o testare!

De ce vei fi capabil la finele cursului Intermediate?

Cu siguranță, la finele cursului de engleză Intermediate (B1-B2) nu vei avea dificultăți vizibile în exprimare, fie orală, fie în scris. Vei putea să înțelegi conţinutul de bază al emisiunilor radio şi TV, diverse texte de dificultate medie, vei putea purta o conversație în engleză fără a fi nevoit(ă) să alegi cuvintele în fiecare propoziție.

 

După acest curs vei putea deja citi anumite cărți în engleză, vei putea descrie evenimente și vei putea să-ți exprimi opinia proprie cu ușurintă, aducând diverse argumente. La fel, te vei putea simți confortabil în majoritatea situaţiilor din timpul călătoriilor, la job, cât și în alte situații cotidiene. Pentru ca să atingi această performanță este foarte important să fii prezent la curs cel puțin 80% și să susții toate testele necesare pe un punctaj de minim 75%. Dacă îndeplinești aceste cerințe, la finele cursul vei atinge nivelul B2.1. Totul depinde de tine!

 

IMPORTANT! La acest nivel profesorii, cât și studenții noștri, vorbesc 100% în Engleză, utilizarea oricărei alte limbi este interzisă pe teritoriul școlii începând cu nivelul 2. Chiar dacă ți se pare dificil, crede-ne – ăsta este momentul când începi cu adevărat să avansezi!

vezi recenziile studenților noștri

vezi părerile studenților noștri

cine ar putea fi profesorul tău

Profesor

Pe parcursul studiilor, a observat că este extrem de important să îmbrățișezi profesia care îți aduce satisfacție și bucurie enormă. Este licențiată în Științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză.

Profesor

Master în Științe ale Educației, Didactica Limbii Engleze, licențiat în Traducerea Limbii Engleze. A făcut parte din diferite proiecte internaționale, unde a lucrat ca traducător și profesor. Are experiență de predare atât cu copii, cat și cu adulții.

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză. Participă la numeroase workshop-uri, școli și  seminare ce vizează predarea limbii engleze organizate în cadrul ETRC.

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Profesor

Master în Științe ale Comunicării și Master în Didactica Limbii Engleze. Are o experiența de predare a limbii engleze de peste 6 ani, atât copiilor, cât și adulților.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Profesor, instructor TOEFL și HT, are grijă ca corpul didactic din școală să aibă o dezvoltare personală și profesională.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 8 ani, timp în care a instruit peste 2000 de studenți, preponderent adulți.

FAQs

Ce înseamnă ”o oră astronomică”?

O oră astronomică reprezintă o unitate de timp folosită pentru a măsura durata unei lecții. Ora astronomică are 60 de minute. Acest curs de engleză are o durată totală de 48 de ore astronomice, ceea ce înseamnă că acesta va dura în total 48 de ore. Acest timp permite studenților să aprofundeze subiectele într-un ritm mai lejer și să-și întărească cunoștințele, fără a simți presiunea timpului.

Când au loc lecțiile, în ce zile, la ce ore?

Lecțiile pot avea loc fie Luni-Miercuri-Vineri, Marți-Joi-Sâmbătă, Marți-Joi sau Luni-Miercuri. Orele la care se pot desfășura lecțiile sunt: 09:00, 11:10, 11:30, 14:20, 16:30, 18:40 sau 21:00 Lecțiile de sâmbătă se fac în prima parte a zilei, la 09:00 sau 11:10.

Care este graficul de lucru a școlii?

Școala activează de Luni-Vineri de la 10:00 până la 19:00. Sâmbăta au loc doar lecții, din administrație nu este nimeni.

Cum se face rezervarea unui loc în grupă?

Persoana care dorește să-și rezerveze un loc în grupă, trebuie să semneze un contract de prestări servicii, iar pentru aceasta este nevoie să aibă cu sine buletinul de identitate și 500 lei pentru achitarea primei rate.

Dacă cunosc engleza un pic este nevoie de o testare?

Da, toate persoanele care cunosc un pic limba engleză, trebuiesc testate atât verbal cât și în scris, pentru a evita plasarea greșită a persoanei în grupe cu studeți fie mai slabi fie mai puternici.

La finalizarea cursului de engleză voi primi un certificat/diplomă?

Da, fiecare student care finalizează un curs de engleză la Fantastic English primește certificat, cu condiția că întrunește condițiile de abosolvire.

Câte persoane sunt în grupă?

Grupele sunt mici, formate din 6 maxim 10 persoane, mai mult de 10 persoane într-o grupă nu pot fi.

Cât durează o lecție de engleză?

Durata unei lecții este 120 de minute.

De câte ori pe săptămână au loc lecțiile?

Lecțiile au loc de 3 ori pe săptămână.

Cum pot achita?

1. Online – card bancar

2. Numerar:

– La terminalele Qiwi sau RunPay, vezi pe linkurile de mai jos unde este cel mai apropiat terminal.
https://www.qiwi.md/harta-terminalelor/
https://my.runpay.com/maps

– La oficiu – str. Lev Tolstoi 3/1

3. Transfer bancar- Mai jos ai datele bancare necesare
Fantastic Group SRL
IDNO: 1018600048736
IBAN: MD98VI022512600000115MDL
SWIFT/BIC: VICBMD2X
Adresa: Lev Tolstoi 3/1 street, MD 2001 Chisinau, Republic of Moldova

Aș putea să fac lecții individuale cu un profesor?

Da, școala oferă lecții individuale.

Lecții online oferiți?

Da, școala oferă lecții online, contactați managerii pentru detalii.

Pot să asist la o lecție de probă? Este gratuită?

Da, oricine dorește poate să asiste/participe la o lecție de engleză, doar cu
înscriere prealabilă la acest număr de tel. +373 78 28 62 62.
Da, lecția este gratuită.