Curs de Engleză: Intermediate Plus

Curs de Engleză: Intermediate Plus

85 MDL / 60 min
Lecții cu profesorul:
60 ore astronomice
Durata lecției:
60 minute
Curs-de-Engleza-Intermediate-Plus

Ce vei învăța la acest curs

Cusrul de Engleză Intermediate Plus (4 din 7) este destinat celor care au un nivel Engleză Intermediar și care pot susține testul de intrare la acest nivel pe cel puțin 80%.

 • Engleza practică
 • Pronunțare
 • Gramatică
 • Comunicare
Vezi mai multe detalii...

Ce vei învăța la Cursul de Engleză Intermediate Plus?

Cursul dat durează 9 săptămâni, pe parcursul cărora studenții noștri avansează în limba Engleza în mod vizibil, chiar după fiecare lecție. La această etapă vei avansa începând să utilizezi locuţiuni verbale, expresii frazeologice şi structuri gramaticale mai avansate. Este o etapă esențială, pe care o vei trece foarte ușor punând în practică metodele și strategiile propuse de noi.

Engleza practică

Programa pe care o folosim noi în curs (English File, Intermediate Plus, third edition) conține cinci module dedicate Englezei practice. La acest nivel vei învăța cum să te descurci în diferite situații, gen: cum să te prezinți în Engleză, cum să faci față unor probleme care ar putea parveni cu camera de hotel sau chiria la care stai, cum să vorbești cu angajatorul, ce fraze se folosesc la o întâlnire formală (de ex. de afaceri), cum să te descurci în cazul în care ai probleme în legătură cu ceea ce ai comandat la restaurant, cum să cumperi haine/încălțăminte și cum să o schimbi în caz că ai necesitatea, cum să mergi la farmacie și să explici o problemă de sănătate pe care o ai, cum să dai și să urmezi direcțiile într-un oraș etc. Toate acestea le înveți la curs folosind materialele video și audio filmate la Londra și New York, cu persoane de naționalitate engleză și americană.

Pronunțarea

La toate nivelele pronunțarea este un aspect foarte important. Noi lucrăm asupra pronunțării tale în permanență pe parcursul cursului, fie că practici gramatica, vocabularul, citești sau vorbești în Engleză. Să știi că dacă pronunțarea ta va fi bună, atunci prima impresie pe care o vei face atunci când vei vorbi Engleza va fi și ea bună, chiar dacă vei face greșeli gramaticale. Programa cursului de engleză Intermediate-Plus cu care noi lucrăm include ambele dialecte – atât în Engleza Britanică, cât și cea Standart (adesea asociată cu Engleza Americană). Plus la astea, noi nu permitem utilizarea oricărei alte limbi decât cea Engleză, deci vei fi încurajat și motivat să vorbești fluent și frumos – cât mai repede!

Gramatica

În cursul dat nu te vom plictisi niciodată cu o sumedenie de exerciții gramaticale ineficiente, le vei rezolva doar pe cele care te fac să simți gramatica limbii Engleze! În acest curs vei repeta toate timpurile care se învață la nivelele anterioare, vei învăța aspectele lor mai avansate – deci nu te mai oprești la conjugarea verbelor, dar vorbești de utilizarea lor în practică, ceea ce, în esență, este și scopul. Deci, pe lângă Present Simple, Present Continuous, Past Simple, Future forms și Present Perfect – vei învăța Past Continuous, Passive Voice (diateza pasivă), Past Perfect, Conditional 1, Conditional 2 și Reported Speech (vorbirea indirectă). Timpurile nu sunt unicele lucruri pe care le vei învăța. La acest curs se predă utilizarea diferitor verbe modale, diferite construcții frazeologice, repeți verbele neregulate, utilizarea verbelor auxiliare, ordinea cuvintelor în propoziții, pronumele determinative, posesive și reflexive, adjectivele, expresiile some/any/no, prepozițiile, utilizarea infinitivului și a gerunziului etc.

Vocabular

În curs punem accent pe dezvoltarea vocabularului tău, așa cum cuvintele și expresiile pe care le folosești sunt ca și cărămizile unei case – dacă nu sunt în număr suficient, nu poți construi pereții integral! Vei învăța cuvinte și expresii ce țin de situații variate: expresii verbale de bază, descrierea aspectului fizic și a personalității, vocabularul ce ține de piesele vestimentare, prepozițiile de loc, vacanțe, prepozițiile de timp, vocabularul utilizat la aeroport, expresii de parafrazare a informației, activitățile casnice, diferența dintre make și do, shopping, adjectivele care se termină în –ed sau –ing, descrierea unui oraș, vocabularul ce ține de sănătate, diferite simptome și boli, conjugarea a 2 verbe – când folosim infinitivul și când folosim gerunziul, verbele ușor confundabile, formarea cuvintelor, cum exprimăm similaritățile folosind either sau neither, diferența dintre verbele say și tell etc. După cum vezi, toate acestea țin de Engleza practică și îți întăresc abilitățile de comunicare în mod evident!

Comunicare

Toate aspectele despre care ai citit mai sus sunt întărite și însușite prin comunicare. IMPORTANT! La acest nivel profesorii noștri vorbesc 100% în Engleză. Utilizarea oricărei alte limbi este interzisă pe teritoriul școlii începând cu nivelul 2. În calitate de student la cursul de engleză Intermediate-Plus, vei fi încurajat să vorbești doar în Engleză! Chiar dacă ți se pare dificil, crede-ne – ăsta este momentul când începi cu adevărat să avansezi!

Ce spun elevii noștri

 • positive review  It is the best school with the best teachers, and I recommend this school for everyone who wants to have the best English skills.🤗

  Andrei Rața Avatar Andrei Rața
  9 aprilie 2021

  positive review  Recomand cu încredere!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Vera Moraru Avatar Vera Moraru
  13 aprilie 2021
 • positive review  Be fantastic! My favorite phrase in this school. The teacher always called us to class with good mood and a lot of motivation. That makes me want to learn English even more. The atmosphere is so fine and productive that you don't even notice when the course ends and you want another one. All you have left is the desire to learn. So feel free to sign up for a course. And thank my teacher Olga Leca, one of the best!!!💞🤩

  Veronica Ciubotaru Avatar Veronica Ciubotaru
  19 aprilie 2021

  positive review  Am încheiat cu succes cursul de Engleză A1 . Sunt foarte mulțumită și recomand cu încredere Fantastic English. Paula Rudico the best teacher!!!! O profesoara cu răbdare și profesionalism !!❤️❤️ Merg mai departe. Sunt ferm încrezută ca voi atinge rezultatul mult dorit😍😍🎊🎊

  Ana Bunduchi Avatar Ana Bunduchi
  16 aprilie 2021
 • positive review  It’s a fantastic school, i like it! I will recommend to all people who need English lessons! And also i want to say that it has fantastic teachers, like our teacher is. Paula Rudico - thank you for your patience and all your support in this way to teaching us, you’re very good!

  Dorina Zdragon Avatar Dorina Zdragon
  12 aprilie 2021

  positive review  Recomand cu mare încredere această școală. Unde găsești profesori de nota 10, cu un suflet mare. Ei știu mereu să îți facă o bună dispoziție. Să îți ofere mereu sfaturi și cunoștințe cât mai bune! Vă mulțumesc mult, Olga Andreev!!!

  Alexandru Mitco Avatar Alexandru Mitco
  15 aprilie 2021
 • positive review  Multumesc Fantastic English pentru ocazia de a studia de la departare . Paula Rudnico , you are the best 💋💋💋 Am avut o experienta fantastica . Succes in continuare 🥰🥰

  Lazăr Inga Avatar Lazăr Inga
  15 aprilie 2021

  positive review  you are fantastic!thank you!

  Victoria B Balagiu Avatar Victoria B Balagiu
  28 aprilie 2021

Cine ar putea fi profesorul tau

Profesor

Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 8 ani, timp în care a instruit peste 2000 de studenți, preponderent adulți.

Profesor

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani.

Profesor

Master în Științe ale Educației, Didactica Limbii Engleze, licențiat în Traducerea Limbii Engleze. A făcut parte din diferite proiecte internaționale, unde a lucrat ca traducător și profesor. Are experiență de predare atât cu copii, cat și cu adulții.

Profesor

Master în Științe ale Comunicării și Master în Didactica Limbii Engleze. Are o experiența de predare a limbii engleze de peste 6 ani, atât copiilor, cât și adulților.

Profesor

Deținătoare al certificatului CELTA (Certificat în predarea limbii engleze pentru adulți), acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge.

Profesor

S-a îndrăgostit de limba engleză când avea 13 ani, iar de atunci a petrecut fiecare zi muncind pentru a-și îndeplini visul de a vorbi ca un nativ.

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză. Participă la numeroase workshop-uri, școli și  seminare ce vizează predarea limbii engleze organizate în cadrul ETRC.

Profesor

Cea mai tânără și cea mai energică profesoară. Are 4 ani de experiență în predarea limbii engleze. Crede că limba engleza este cel mai necesar ”instrument” pentru o viață de succes în lumea modernă.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Profesor, instructor TOEFL și HT, are grijă ca corpul didactic din școală să aibă o dezvoltare personală și profesională.

Profesor

Pe parcursul studiilor, a observat că este extrem de important să îmbrățișezi profesia care îți aduce satisfacție și bucurie enormă. Este licențiată în Științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză.

FAQs

Când au loc lecțiile, în ce zile, la ce ore?

Lecțiile pot avea loc fie Luni-Miercuri-Vineri fie Marți-Joi-Sâmbătă Orele la care se pot desfășura lecțiile sunt: 09:00, 11:10, 14:20, 16:30 sau 18:40 Lecțiile de sâmbătă se fac în prima parte a zilei, la 09:00 sau 11:10.

Care este graficul de lucru a școlii?

Școala activează de Luni-Vineri de la 10:00 până la 19:00. Sâmbăta au loc doar lecții, din administrație nu este nimeni.

Cum se face rezervarea unui loc in grupă?

Persoana care dorește să-și rezerveze un loc în grupă, trebuie să semneze un contract de prestări servicii, iar pentru aceasta este nevoie să aibă cu sine buletinul de identitate și 500 lei pentru achitarea primei rate.

Dacă cunosc engleza un pic este nevoie de o testare?

Da, toate persoanele care cunosc un pic limba engleză, trebuiesc testate atât verbal cât și în scris, pentru a evita plasarea greșită a persoanei în grupe cu studeți fie mai slabi fie mai puternici.

Testarea este gratuită?

Da, testarea este gratuită, și de obicei poate dura între 15-40 min.

La finalizarea cursului de engleză voi primi un certificat/diplomă?

Da, fiecare student care finalizează un curs de engleză la Fantastic English primește certificat, cu condiția că întrunește condițiile de abosolvire.

Câte persoane sunt în grupă?

Grupele sunt mici, formate din 6 maxim 10 persoane, mai mult de 10 persoane într-o grupă nu pot fi.

Cât durează o lecție de engleză?

Durata unei lecții este de 120 min pentru maturi. Durata unei lecții pentru adolescenți (12-15 ani) este de 90 min.

De câte ori pe săptămână au loc lecțiile?

Lecțiile au loc de 3 ori pe săptămână.

Cum pot achita?

1. Online – card bancar

2. Numerar:

– La terminalele Qiwi sau RunPay, vezi pe linkurile de mai jos unde este cel mai apropiat terminal.
https://www.qiwi.md/harta-terminalelor/
https://myrunpay.com/maps

– La oficiu – str. Lev Tolstoi 3/1

3. Transfer bancar- Mai jos ai datele bancare necesare
Fantastic Group SRL
IDNO: 1018600048736
IBAN: MD74ML000000022516203051
Banca: MOLDMD2X ( BC „Moldindconbank” S.A., Suc. Premium)
Adresa juridică: Or Chisinau, Str. Sucevița 22/3 Of. 23

Aș putea să fac lecții individuale cu un profesor?

Da, școala oferă lecții individuale.

Lecții online oferiți?

Da, școala oferă lecții online, contactați managerii pentru detalii.

Pot să asist la o lecție de probă? Este gratuită?

Da, oricine dorește poate să asiste/participe la o lecție de engleză, doar cu
înscriere prealabilă la acest număr de tel. +373 78 28 62 62.
Da, lecția este gratuită.