Curs de Engleză: Elementary (A2)

Curs de Engleză: Elementary (A2)

85 MDL / 60 min
Lecții cu profesorul:
48 ore astronomice
Durata lecției:
60 minute
curs de engleza pentru elementary a2

Ce vei învăța la acest curs

Cursul de Engleză Elementary (A2) este destinat celor care deja cunosc puțină Engleză, și care pot susține testul de intrare la acest nivelul pe cel puțin 80%.

 • Engleza practică
 • Pronunțarea
 • Gramatica
 • Comunicare
Vezi mai multe detalii...

Ce vei învăța la Cursul de Engleză Elementary (A2)?

Nivelul Elementary durează 8 săptămâni pe parcursul cărora studenții noștri reușesc să-și întărească baza pe care deja o au în limba Engleză, dar și ating un nivel mai înalt de cunoaștere, echivalent cu A2.

Engleza practică

Programa cursului pe care o folosim noi (English File, Elementary, third edition) conține cinci module dedicate Englezei practice. La acest nivel vei învăța cum să te descurci în diferite situații gen: cum să faci check-in în aeroport și hotel, cum comanzi ceva în restaurant, cum vorbești cu o persoană pe care o re-întâlnești, cum spui ce oră este, cum te descurci prima zi la noul job, cum să te descurci în Engleză când faci shopping, cum vorbești la telefon, cum dai și urmarești direcțiile într-un oraș nou, cum inviți pe cineva în oraș, etc. Toate aceste le înveți folosind materialele video și audio filmate la Londra și New York cu persoanje de naționalitate engleză și americană.

Pronunțarea

La toate nivelele cursurilor pronuțarea este un aspect foarte important. Noi lucrăm asupra pronunțării tale în permaneță pe parcusul cursului, fie că practici gramatica, vocabularul, citești sau vorbești în Engleză. Să știi că dacă pronunțarea ta va fi bună atunci prima impresie pe care o vei face atunci când vei vorbi Engleza va fi și ea bună, chiar dacă vei face greșeli gramaticale. Programa cu care noi lucrăm include ambele dialecte – atât Engleza Britanică, cât și cea Standart (adesea asociată cu Engleza Americană).

Gramatica

În cursul de Engleză Elementary (A2) vei învăța cum se folosesc în practică urmatoarele timpuri: Present Simple, Present Continuous, Past Simple, Future forms – baza cărora este pusă la nivelul 1, dar la nivelul 2 le vei însuși la un nivel mai avansat. Timpurile noi pe care începi sa le înveți aici sunt Present Perfect și noi forme de viitor (gen shall sau going to). Mai mult decât atât, aici se învață diferența dintre 2 sau 3 timpuri similare și utilizarea lor. În plus, vei înveța utilizarea verbelor modale, diferite construcții gen „there is/was” și „there are/were”, circa 100 verbe neregulate, imperativele, utilizarea verbelor auxiliare “to do”, „to be”, „to have”, ordinea cuvintelor în propoziții, posesivele, pronumele, adjectivele, gradele de comparație a adjectivelor, etc.

Vocabular

În fiecare lecție a acestui curs de engleză – Elementary (A2) îți vei lărgi vocabularul considerabil. Vei învăța cuvinte și expresii ce țin de situații variate: familie și prieteni, serviciu, descrierea timpului de afară, vocabular care poate fi utilizat la telefon, toate tipurile de numerale, data, mâncare și băuturi, activitățile ce țin de rutina zilnică, filme și muzică, călătorii, haine, casă, prepozițiile de loc, timp si mod, limbajul ce ține de internet, grupe și familii de cuvinte, expresii frazeologice, circa 100 de verbe neregulate etc. După cum vezi, toate acestea țin de Engleza practică!

Comunicare

Toate aspectele despre care ai citit mai sus sunt întărite și însușite prin comunicare în cursul dat. Important! La acest nivel profesorii noștri vorbesc 100% în Engleză, utilizarea oricărei alte limbi este interzisă pe teritoriul școlii din moment ce vii la nivelul 2. În calitate de student la acest curs de engleză vei fi încurajat să vorbești doar în Engleză!

Ce spun elevii noștri

 • positive review  It was an amazing course, i've had the opportunity to learn more about English, due to my best teacher Amanda Bujaq,I understand very easy. I really recommend this school because they are the best of the best.❤❤❤👏👏👏👏👏👏

  Chetroi Gabriela Avatar Chetroi Gabriela
  15 aprilie 2021

  positive review  It is the best school with the best teachers, and I recommend this school for everyone who wants to have the best English skills.🤗

  Andrei Rața Avatar Andrei Rața
  9 aprilie 2021
 • positive review  In my opinion it is a very good school and I recommend it with confidence. Here are the best and fantastic teachers who are always ready to help you and teach you something new.

  Karina Bou Avatar Karina Bou
  15 aprilie 2021

  positive review  To say that “Fantastic English” is the greatest one...is nothing to say. During my Pre Intermediate classes I’ve learned about how to speak and think in English. I really enjoyed all my classes with our amazing teacher @Olga Leca. I recommend everyone to try at least one time to be a part of this “big family”.🥂

  Silvia Caracu Avatar Silvia Caracu
  22 aprilie 2021
 • positive review  Recomand cu mare încredere această școală. Unde găsești profesori de nota 10, cu un suflet mare. Ei știu mereu să îți facă o bună dispoziție. Să îți ofere mereu sfaturi și cunoștințe cât mai bune! Vă mulțumesc mult, Olga Andreev!!!

  Alexandru Mitco Avatar Alexandru Mitco
  15 aprilie 2021

  positive review  Multumesc Fantastic English pentru ocazia de a studia de la departare . Paula Rudnico , you are the best 💋💋💋 Am avut o experienta fantastica . Succes in continuare 🥰🥰

  Lazăr Inga Avatar Lazăr Inga
  15 aprilie 2021
 • positive review  Be fantastic! My favorite phrase in this school. The teacher always called us to class with good mood and a lot of motivation. That makes me want to learn English even more. The atmosphere is so fine and productive that you don't even notice when the course ends and you want another one. All you have left is the desire to learn. So feel free to sign up for a course. And thank my teacher Olga Leca, one of the best!!!💞🤩

  Veronica Ciubotaru Avatar Veronica Ciubotaru
  19 aprilie 2021

  positive review  very good school ! thank you! ❤

  Lu Lu Avatar Lu Lu
  8 mai 2021

Cine ar putea fi profesorul tau

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Profesor

S-a îndrăgostit de limba engleză când avea 13 ani, iar de atunci a petrecut fiecare zi muncind pentru a-și îndeplini visul de a vorbi ca un nativ.

Profesor

Pe parcursul studiilor, a observat că este extrem de important să îmbrățișezi profesia care îți aduce satisfacție și bucurie enormă. Este licențiată în Științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză.

Profesor

Master în Științe ale Educației, Didactica Limbii Engleze, licențiat în Traducerea Limbii Engleze. A făcut parte din diferite proiecte internaționale, unde a lucrat ca traducător și profesor. Are experiență de predare atât cu copii, cat și cu adulții.

Profesor

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani.

Profesor

Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 8 ani, timp în care a instruit peste 2000 de studenți, preponderent adulți.

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză. Participă la numeroase workshop-uri, școli și  seminare ce vizează predarea limbii engleze organizate în cadrul ETRC.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Profesor, instructor TOEFL și HT, are grijă ca corpul didactic din școală să aibă o dezvoltare personală și profesională.

Profesor

Deținătoare al certificatului CELTA (Certificat în predarea limbii engleze pentru adulți), acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

Master în Științe ale Comunicării și Master în Didactica Limbii Engleze. Are o experiența de predare a limbii engleze de peste 6 ani, atât copiilor, cât și adulților.

Profesor

Cea mai tânără și cea mai energică profesoară. Are 4 ani de experiență în predarea limbii engleze. Crede că limba engleza este cel mai necesar ”instrument” pentru o viață de succes în lumea modernă.

FAQs

Când au loc lecțiile, în ce zile, la ce ore?

Lecțiile pot avea loc fie Luni-Miercuri-Vineri fie Marți-Joi-Sâmbătă Orele la care se pot desfășura lecțiile sunt: 09:00, 11:10, 14:20, 16:30 sau 18:40 Lecțiile de sâmbătă se fac în prima parte a zilei, la 09:00 sau 11:10.

Care este graficul de lucru a școlii?

Școala activează de Luni-Vineri de la 10:00 până la 19:00. Sâmbăta au loc doar lecții, din administrație nu este nimeni.

Cum se face rezervarea unui loc in grupă?

Persoana care dorește să-și rezerveze un loc în grupă, trebuie să semneze un contract de prestări servicii, iar pentru aceasta este nevoie să aibă cu sine buletinul de identitate și 500 lei pentru achitarea primei rate.

Dacă cunosc engleza un pic este nevoie de o testare?

Da, toate persoanele care cunosc un pic limba engleză, trebuiesc testate atât verbal cât și în scris, pentru a evita plasarea greșită a persoanei în grupe cu studeți fie mai slabi fie mai puternici.

Testarea este gratuită?

Da, testarea este gratuită, și de obicei poate dura între 15-40 min.

La finalizarea cursului de engleză voi primi un certificat/diplomă?

Da, fiecare student care finalizează un curs de engleză la Fantastic English primește certificat, cu condiția că întrunește condițiile de abosolvire.

Câte persoane sunt în grupă?

Grupele sunt mici, formate din 6 maxim 10 persoane, mai mult de 10 persoane într-o grupă nu pot fi.

Cât durează o lecție de engleză?

Durata unei lecții este de 120 min pentru maturi. Durata unei lecții pentru adolescenți (12-15 ani) este de 90 min.

De câte ori pe săptămână au loc lecțiile?

Lecțiile au loc de 3 ori pe săptămână.

Cum pot achita?

1. Online – card bancar

2. Numerar:

– La terminalele Qiwi sau RunPay, vezi pe linkurile de mai jos unde este cel mai apropiat terminal.
https://www.qiwi.md/harta-terminalelor/
https://myrunpay.com/maps

– La oficiu – str. Lev Tolstoi 3/1

3. Transfer bancar- Mai jos ai datele bancare necesare
Fantastic Group SRL
IDNO: 1018600048736
IBAN: MD74ML000000022516203051
Banca: MOLDMD2X ( BC „Moldindconbank” S.A., Suc. Premium)
Adresa juridică: Or Chisinau, Str. Sucevița 22/3 Of. 23

Aș putea să fac lecții individuale cu un profesor?

Da, școala oferă lecții individuale.

Lecții online oferiți?

Da, școala oferă lecții online, contactați managerii pentru detalii.

Pot să asist la o lecție de probă? Este gratuită?

Da, oricine dorește poate să asiste/participe la o lecție de engleză, doar cu
înscriere prealabilă la acest număr de tel. +373 78 28 62 62.
Da, lecția este gratuită.