Pregătire pentru BAC la Engleză

Pregătire pentru BAC la Engleză

75 MDL / 60 min
Lecții cu profesorul:
48 ore astronomice
Durata lecției:
60 minute
Pregătire pentru BAC la Engleză

Ce vei învăța la acest curs

Cursul de Pregătire pentru BAC la Fantastic English este destinat liceenilor care vor să-și întărească cunoștințele în Engleză pentru a susține Bacalaureatul la Engleză (BAC) pe o notă cât mai înaltă. În continuare vei afla care sunt condițiile de înscriere la acest curs, însă, întâi de toate, este important să știi în ce constă testul propriu-zis.

Bacalaureatul la Engleză se bazează pe evaluarea a 4 secțiuni:

 • Lucrul cu textul
 • Gramatica
 • Civilizația
 • Eseul

Cerinţele corespund nivelului de competenţă B1 pentru clasele ordinare şi B2 pentru absolvenţii din instituţiile cu Clase Bilingve în deplină conformitate cu nivelurile prevăzute de Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi. De aceea, ca să te înscrii la acest curs, vei trece un test verbal și apoi unul în scris la Fantastic English. Scopul acestui test este să ne asigurăm că nivelul tău actual este minim A2 – ceea ce va facilita procesul de pregătire de BAC, și îți va asigura o notă cât mai bună.

Vezi mai multe detalii...

De ce să te pregătești de BAC la Fantastic English?

 1. La Fantastic English profesorii care duc cursul de pregătire pentru BAC sunt doar cei care au lucrat anterior, sau lucrează la moment în liceu. Asta înseamnă că ei au o puternică experiență de pregătire a elevilor de acest examen, iar tu o să fii pe mâini bune.
 2. Cursul este conceput în așa mod încât cei care muncesc suficient, nu au cum să nu susțină testul cu un punctaj bun. Ceea ce face acest curs puternic sunt:durata acestuia (nu este un curs scurt și superficial), metodologia și materiale didactice utilizate.
 3. Grupele de BAC la Fantastic English sunt selectate în baza nivelului inițiat de engleză. Dacă nivelul tău este A2 (Waystage sau Elementary) atunci vei fi plasat în grup cu colegi de acelaș nivel, dacă nivelul tău actual este B1 (Threshold sau Intermediate), atunci vei face parte dintr-un grup unde toți sunt B1.
 4. Profesorii care te vor pregăti de BAC la noi au făcut parte din comisia de verificare a acestul examen în perioada 2004-2016 – ceea ce este un avantaj enorm. Îți dai seama că din moment ce ei au făcut parte din comisie, știu EXACT care sunt criteriile de notare, respectiv te vor ajuta să fii maximal pregătit.
 5. Studenții pregătiți de către profesorii noștri, au susținut BAC-ul cu rata de 100%.
 6. Vei lucra la toate cele 4 aspecte pe rând, utilizând manualul elaborate de către profesorii noștri. Pe lângă acest manual, folosim cele mai noi ghiduri și seturi de exerciții care au ca scop acumularea competențelor cerute la BAC.
 7. Eseurile pe care le vei scrie pe parcurs vor fi verificate de către profesor și vei fi evaluat individual. Analiza eseurilor se va face într-o manieră cât mai apropiată de cerințele Ministerului Educației, Culturii și Cercetării referitor la scrierea unui eseu în limba Engleză. Nu uita că profesorii noștri au făcut parte din comisie, deci vor da o notă cât se poate de corectă muncii tale.
 8. Dacă-ți este frică că ai puțin timp la dispoziție și că te vei pregăti doar superficial, să știi că noi am conceput acest curs ca el să fie destul de lung și întensiv, respectiv pregătirea pe care o facem este mai mult decât suficientă.
 9. Vei participa la simularea testului propriu zis, care se face în aceeași manieră și condiții ca și testul real. După această simulare vei primi o notă, dar și analiza testului de către profesor. Camere nu avem, dar cu pregătirea noastră nu vei avea nevoie să copiezi!

IMPORTANT! Pentru a te pregăti de BAC la Fantastic English va trebui mai întâi să susții un test de Engleză generală.

Pentru orice informații suplimentare contactează-ne la 069 854 854.

Ce spun elevii noștri

 • positive review  Recomand cu mare încredere această școală. Unde găsești profesori de nota 10, cu un suflet mare. Ei știu mereu să îți facă o bună dispoziție. Să îți ofere mereu sfaturi și cunoștințe cât mai bune! Vă mulțumesc mult, Olga Andreev!!!

  Alexandru Mitco Avatar Alexandru Mitco
  15 April 2021

  positive review  Multumesc Fantastic English pentru ocazia de a studia de la departare . Paula Rudnico , you are the best 💋💋💋 Am avut o experienta fantastica . Succes in continuare 🥰🥰

  Lazăr Inga Avatar Lazăr Inga
  15 April 2021
 • positive review  In my opinion it is a very good school and I recommend it with confidence. Here are the best and fantastic teachers who are always ready to help you and teach you something new.

  Karina Bou Avatar Karina Bou
  15 April 2021

  positive review  You can't start talking, just try this!

  Novac Denis Avatar Novac Denis
  15 April 2021
 • positive review  It’s a fantastic school, i like it! I will recommend to all people who need English lessons! And also i want to say that it has fantastic teachers, like our teacher is. Paula Rudico - thank you for your patience and all your support in this way to teaching us, you’re very good!

  Dorina Zdragon Avatar Dorina Zdragon
  12 April 2021

  positive review  Recomand cu încredere!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Vera Moraru Avatar Vera Moraru
  13 April 2021
 • positive review  It was an amazing course, i've had the opportunity to learn more about English, due to my best teacher Amanda Bujaq,I understand very easy. I really recommend this school because they are the best of the best.❤❤❤👏👏👏👏👏👏

  Chetroi Gabriela Avatar Chetroi Gabriela
  15 April 2021

  positive review  This is one of the best school. I finally can speak fluently and I m still learning . I recommend 100%, we couldn't make it without our best teacher, Ecaterina Hlivnoi

  Alexandra Becheru Avatar Alexandra Becheru
  9 April 2021

Cine ar putea fi profesorul tau

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Este mebru activ dar și speaker în cadrul Moldovan English Teachers Association.

Profesor

Master în Științe umanistice, Traducere specializată și tehnica documentării terminologice (limba engleză) și licențiată în Științe umanistice, Limbi Moderne și clasice (Engleza și Franceza).

Profesor

Master în Științe ale Educației „Leadership și Instruire”, licențiată în Științe Umanistice, cu o experiență didactică de peste 20 de ani.

Profesor

School Supervisor and English Language Teacher. Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză.

Profesor

Deținătoare al certificatului CELTA (Certificat în predarea limbii engleze pentru adulți), acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge.

Profesor

S-a îndrăgostit de limba engleză când avea 13 ani, iar de atunci a petrecut fiecare zi muncind pentru a-și îndeplini visul de a vorbi ca un nativ.

Profesor

De mic copil a fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală.

Profesor

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani.

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză.

FAQs

Când au loc lecțiile, în ce zile, la ce ore?

Lecțiile pot avea loc fie Luni-Miercuri-Vineri fie Marți-Joi-Sâmbătă Orele la care se pot desfășura lecțiile sunt: 09:00, 11:10, 14:20, 16:30 sau 18:40 Lecțiile de sâmbătă se fac în prima parte a zilei, la 09:00 sau 11:10.

Care este graficul de lucru a școlii?

Școala activează de Luni-Vineri de la 10:00 până la 19:00. Sâmbăta au loc doar lecții, din administrație nu este nimeni.

Cum se face rezervarea unui loc in grupă?

Persoana care dorește să-și rezerveze un loc în grupă, trebuie să semneze un contract de prestări servicii, iar pentru aceasta este nevoie să aibă cu sine buletinul de identitate și 500 lei pentru achitarea primei rate.

Dacă cunosc engleza un pic este nevoie de o testare?

Da, toate persoanele care cunosc un pic limba engleză, trebuiesc testate atât verbal cât și în scris, pentru a evita plasarea greșită a persoanei în grupe cu studeți fie mai slabi fie mai puternici.

Testarea este gratuită?

Da, testarea este gratuită, și de obicei poate dura între 15-40 min.

La finalizarea cursului de engleză voi primi un certificat/diplomă?

Da, fiecare student care finalizează un curs de engleză la Fantastic English primește certificat, cu condiția că întrunește condițiile de abosolvire.

Câte persoane sunt în grupă?

Grupele sunt mici, formate din 6 maxim 10 persoane, mai mult de 10 persoane într-o grupă nu pot fi.

Cât durează o lecție de engleză?

Durata unei lecții este de 120 min pentru maturi. Durata unei lecții pentru adolescenți (12-15 ani) este de 90 min.

De câte ori pe săptămână au loc lecțiile?

Lecțiile au loc de 3 ori pe săptămână.

Cum pot achita?

1. Online – card bancar

2. Numerar:

– La terminalele Qiwi sau RunPay, vezi pe linkurile de mai jos unde este cel mai apropiat terminal.
https://www.qiwi.md/harta-terminalelor/
https://myrunpay.com/maps

– La oficiu – str. Lev Tolstoi 3/1

3. Transfer bancar- Mai jos ai datele bancare necesare
Fantastic Group SRL
IDNO: 1018600048736
IBAN: MD74ML000000022516203051
Banca: MOLDMD2X ( BC „Moldindconbank” S.A., Suc. Premium)
Adresa juridică: Or Chisinau, Str. Sucevița 22/3 Of. 23

Aș putea să fac lecții individuale cu un profesor?

Da, școala oferă lecții individuale.

Lecții online oferiți?

Da, școala oferă lecții online, contactați managerii pentru detalii.

Pot să asist la o lecție de probă? Este gratuită?

Da, oricine dorește poate să asiste/participe la o lecție de engleză, doar cu
înscriere prealabilă la acest număr de tel. +373 78 28 62 62.
Da, lecția este gratuită.