Curs pentru adolescenți

Course Description

Cursul pentru ADOLESCENȚI la Fantastic English este destinat elevilor cu vârsta cuprinsă între 11 și 15 ani. Este un curs atât pentru cei care abia încep să descopere limba engleză, cât și pentru cei care își doresc să exerseze mai mult, în afara programului școlar.

Adolescenții trebuie mereu să fie captivați și inspirați cu subiecte interesante. De aceea, echipa de la Fantastic English au ales ultima ediție a manualelor THINK, elaborate pentru vârsta lor. Manualele conțin o multitudine de activități de vorbire, care-i ajută pe tineri să dobândească încredere, să gândească independent, să-și dezvolte imaginația, să recunoască valorile pozitive și să le integreze în viața de zi cu zi.

Profesorii noștri pun accent pe activitatea în grup și în perechi, încurajându-i pe tineri să-și exprime părerea și să-și dezvolte gândirea critică. La acest curs, în centrul atenției este elevul, care își îmbunătățește abilitățile lingvistice prin diverse exerciții de vorbire, citire, scriere și ascultare.

De asemenea, pe parcursul a două semestre, elevii vor avea acces gratuit la platforma online Cambridge, unde vor găsi exerciții și teste adiționale la fiecare lecție însușită în clasă. Mai mult ca atât, prin intermediul materialelor diverse educaționale digitale, profesorii reușesc să le prezinte fiecare lecție original, clar și eficient.

De ce să alegi cursul pentru ADOLESCENȚI la Fantastic English?

  1. Este diferit de engleza de la școală! Vei uita de orele plictisitoare și vei învăța noțiuni de gramatică și vocabular într-un mod interactiv!
  2. Orele se desfășoară doar în limba engleză. Profesorul reușește să explice tema prin mimică, sinonime, descrieri ale cuvântului necunoscut utilizând diverse imagini, video-uri și obiecte reale.
  3. Relația profesor – elev este una de prietenie, profesorul fiind mai deschis către comunicare. Astfel, procesul de învățare se face într-o ambianță pozitivă și plină de entuziasm.
  4. La acest curs se organizează și ore de creativitate. Vei lucra la diferite proiecte, prezentări, jocuri de rol și te vei simți mai inspirat și încurajat să folosești engleza într-un context diferit.
  5. Echipa Fantastic va fi mereu gata să-ți ofere ajutor, îți vor da sfaturi și idei cum să obții rezultate mai bune și să-ți atingi scopurile propuse.

IMPORTANT! Pentru a te înscrie la un curs la Fantastic English, mai întâi trebuie să susții un test de Engleză generală.

Vezi video recenziile studenților noștri care au învățat deja la noi sau încă învață.

Course Curriculum

  • Engleză pentru adolescenți

Preț
108.00 MDL
Studenți
10
Durata curs
37 ore astronomice
Durata lecţie
60 min.
Garanţie
110 %