Curs pentru copii

Course Description

Cursul pentru COPII la Fantastic English este destinat școlarilor cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani. La acest curs, profesorii noștri îi ajută pe copii să descopere limba engleză prin diverse activități interactive, cântece, povești, istorioare animate, jocuri de rol și nu doar. Se pune accent pe comunicare și interacțiune. Copilului i se oferă multe oportunități de a-și exprima dorințele, preferințele și emoțiile utilizând limbajul învățat în timpul orelor.

Școlarii vor da frâu liber imaginației și creativității, vor explora engleza prin intermediul matematicii, științei și muzicii, își vor dezvolta logica și își vor antrena memoria. Vor fi încurajați să socializeze și să folosească limbajul corpului, mimica și intonația vocii pentru a se face înțeleși fără a utiliza limba maternă.

Un mare avantaj al acestui curs este că profesorii găsesc diverse modalități cum să le explice materialul fără a folosi limba română. Prin recapitularea regulată, prin urmarea acelorași structuri ale orelor, copii își formează niște așteptări, își dezvoltă abilitatea de a prezice informația, și îndeplinesc sarcinile în clasă fără a folosi limba maternă! Da, e posibil și necesar!

Mai mult ca atât, profesorii noștri, prin energia lor pozitivă, mereu le vor menține curiozitatea și motivația, iar cele 60 de minute care inițial par lungi și plictisitoare, se vor asocia doar cu momente distractive și mult zambet.

De asemenea, copii vor avea acces la platforma online Cambridge, care oferă multe exerciții colorate de gramatică, vocabular, citire și ascultare. Prin intermediul acestei platforme nu doar profesorii pot să urmărească performanțele copiilor, dar și părinții.

Important! Sună și înregistrează copilul la o lecție de probă! În timpul acestei lecții, noi testăm cunoștințele copilului și îi oferim o șansă să vadă cum vor fi orele de engleză la Fantastic English.

Vezi video recenziile studenților noștri care au învățat deja la noi sau încă învață.

Course Curriculum

  • Engleză pentru copii

Preț
162.00 MDL
Studenți
10
Durata curs
25 ore astronomice
Durata lecţie
60 min.
Garanţie
110 %