Curs de Pregătire: Cambridge FCE şi CAE

Curs de Pregătire: Cambridge FCE şi CAE

90 MDL / 60 min
Lecții cu profesorul:
48 ore astronomice
Durata lecției:
60 minute
Curs de Pregătire: Cambridge FCE şi CAE

Ce vei învăța la acest curs

Cursul de Pregătire pentru Cambridge FCE şi CAE la Fantastic English School este pentru cei care intenționează să meargă la studii peste hotare, vor să fie eliberați de Bacalaureat cu nota 10 sau pentru cei care pur si simplu vor să-și certifice nivelul de cunoaștere al limbii Engleze la nivel internațional. În continuare vei afla care sunt condițiile de înscriere la acest curs, însă întâi de toate este important să știi în ce constă testul propriu-zis.

Vezi mai multe detalii...

Despre examenul Cambridge FCE şi CAE:

Cea mai populară variantă a testului este cea ibt (internet-based test), ceea ce înseamnă că poți să susții testul în Chișinău în cadrul unui centru autorizat de examene de limbă engleză Cambridge English, la calculator, iar rezultatele testului le vei primi în 3 săptămâni. Vezi aici site-ul oficial al Cambridge Assessment English – https://www.cambridgeenglish.org/exams-and-tests/.
Poți susține acest test orientativ o dată pe lună în dependență de disponibilitatea locurilor rezervate.

 

Cambridge FCE (B2 First)
B2 First este un examen care testează toate domeniile ale abilitaţilor lingvistice.
✓Testul propriu zis durează 3,5-4 ore, este compus din 4 secțiuni: Reading and Use of English, Listening, Speaking și Writing.
✓Secțiunea Reading and Use of English constă în citirea şi completarea a 7 părţi (52 întrebări), având la dispoziţie 1h şi 15 minute.
✓Secțiunea Listening constă în ascultarea unor pasaje (programe de știri, prezentări și conversații cotidiene) este compusă din 4 părţi, 30 întrebări, având la dispoziție 40 minute.
✓Secțiunea Writing constă în 2 subiecte, obligatoriu un eseu şi un alt subiect la alegere (scrisoare, raport sau o recenzie), având la dispoziţie 1h şi 20 minute.
✓Secțiunea Speaking este compusă din 4 secțiuni. Această probă îți testează capacitatea de a comunica eficient în situații față în față. Vei susține proba Speaking cu unul sau doi alți candidați.
✓Examenul certifică nivelul de competență lingvistică B2 al Cadrului Comun European pentru limbi străine al Consiliului Europei.

 

Cambridge CAE (C1 Advanced)
C1 Advanced este un examen care testează minuţios toate domeniile ale abilitaţilor lingvistice.
✓Testul propriu zis durează 3,5-4 ore, este compus din 4 secțiuni: Reading and Use of English, Listening, Speaking și Writing.
✓Secțiunea Reading and Use of English constă în citirea şi completarea a 8 părţi (56 întrebări), având la dispoziţie 1h şi 30 minute.
✓Secțiunea Listening constă în ascultarea unor pasaje (programe de știri, prezentări și conversații cotidiene) este compusă din 4 părţi, 30 întrebări, având la dispoziție 40 minute.
✓Secțiunea Writing constă în 2 subiecte, obligatoriu un eseu şi un alt subiect la alegere (scrisoare, raport sau o recenzie), având la dispoziţie 1h şi 30 minute.
✓Secțiunea Speaking este compusă din 4 secțiuni. Această probă îți testează capacitatea de a comunica eficient în situații față în față. Vei susține proba Speaking cu unul sau doi alți candidați, având la dispoziţie 15 minute.
✓Examenul certifică nivelul de competență lingvistică C1 al Cadrului Comun European pentru limbi străine al Consiliului Europei.

De ce să susții testul Cambridge FCE/CAE

✓ Examenele Cambridge English sunt recunoscute de peste 20 000 de angajatori, universități și organisme guvernamentale, care acceptă aceste calificări la nivel internaţional.
✓Ai un avantaj real la admiterea la universități din străinătate.
✓Dacă ești la liceu, atunci obţinerea diplomei cu nivelul B2 te va scuti de Bacalaureatul la Engleză, obținând în mod automat 10/10.
✓Vei avea un punct forte în CV-ul tău, ceea ce îți va mări șansele de angajare în cadrul unei companii care presupune utilizarea Limbii Engleze.

10 motive: de ce să parcurgi Cursul de Pregătire pentru Cambridge FCE/CAE la Fantastic English School?

1. Instructorii noștri au experiență de predare a limbii engleze de cel puțin 7 ani sau 1000 studenți. Absolut fiecare instructor a susținut examenul prorpiu-zis. Ei lucrează doar cu studenții intermediari-avansați și au o experiență puternică în pregătirea studenților anume de engleza avansată academică.

2. Vei folosi cele mai eficiente materiale de pregătire de examen. Să știi că există zeci sau chiar sute de suporturi de curs făcute pentru pregătirea studenților de Cambridge FCE/CAE ibt pe piață, și noi le-am selectat pe cele mai bune.

3. Noi îți oferim ABSOLUT TOATE materialele de care vei avea nevoie să te pregătești de examen, gratuit. Valoarea lor este de 200$, ceea ce înseamnă că noi îți economisim cel puțin 200$.

4. Vei primi acces la 12 teste integrale (+ 6 teste integrale BONUS) în cadrul cărora vei practica secțiunile din test. Mai mult decât atât, îndată ce finalizezi secțiunea de Reading sau Listening, vei primi un punctaj care iţi va arăta unde ai greșit și de ce. Acest lucru este foarte și foarte important, pentru că te pregătește de examenul real, și nu vei avea surprize în ziua testului.

5. La Fantastic English cursul de pregătire Cambridge FCE/CAE este conceput în așa mod ca cei care muncesc suficient, nu au cum să nu susțină testul cu un punctaj bun. Asta înseamnă că durata cursului, metodologia și materialele didactice utilizate cât și frecvența orelor și relația instructor-student sunt gândite pentru a se potrivi tuturor și pentru a asigura rezultatul maxim posibil.

6. Vei lucra la toate cele 4 aspecte pe rând, cu accent pe secțiunile care sunt mai dificile pentru tine sau pentru colegii tăi în general.

7. Te vei pregăti de secțiunea Speaking în cadrul orelor, primind o evaluare a răspunsurilor tale de la instructor, ceea ce îți oferă posibilitatea să avansezi în permanență.

8. Ce ține de secțiunea Writing, eseurile (scrisoare, raport sau o recenzie) pe care le vei scrie pe parcurs vor fi verificate de către instructor și vei fi evaluat individual. Analiza eseurilor (scrisoare, raport sau o recenzie) se va face într-o manieră cât mai apropiată de cea pe care ți-o oferă cei de la Centrul de Examinare.

9. Către finele cursului vei participa la simularea testului propriu zis, care se face în aceeași manieră și condiții ca și testul real – la calculator, timp de 4 ore, cu asistent și cu multe emoții . Ulterior, vei primi un scor final exact ca la examenul propriu-zis, deci vei ști care este potențialul tău real înainte de a achita 160 dolari pentru a susține testul propriu-zis.

10. Vei fi susținut post-curs în vederea susținerii examenului, instructorul te va ghida întru înregistrarea la acest test, te va ajuta să găsești soluții la orice probleme sau întrebări care apar (de exemplu, cum să expediezi rezultatul la facultatea dorită sau cum să modifici data susținerii examenului, etc.).

 

IMPORTANT! Pentru a te pregăti de Cambridge FCE/CAE la Fantastic English School va trebui să susții un test de Engleză generală. La fel, îți sugerăm să afli care este punctajul minim de care ai nevoie înainte de a veni la test sau înainte de a te înscrie la curs. Pentru orice informații suplimentare contactează-ne la 069 854 854.

Ce spun elevii noștri

 • positive review  Multumesc Fantastic English pentru ocazia de a studia de la departare . Paula Rudnico , you are the best 💋💋💋 Am avut o experienta fantastica . Succes in continuare 🥰🥰

  Lazăr Inga Avatar Lazăr Inga
  15 April 2021

  positive review  Am încheiat cu succes cursul de Engleză A1 . Sunt foarte mulțumită și recomand cu încredere Fantastic English. Paula Rudico the best teacher!!!! O profesoara cu răbdare și profesionalism !!❤️❤️ Merg mai departe. Sunt ferm încrezută ca voi atinge rezultatul mult dorit😍😍🎊🎊

  Ana Bunduchi Avatar Ana Bunduchi
  16 April 2021
 • positive review  I can certainly approve that provides a new approach for learning process. I improved my self confidence and step out more proficient in all aspects (writing, speaking, comprehensive reading) course by course. Maria Driga is doing such a great job and was enjoying the teaching/learning process side by side with the class, bringing in the same time a piece of cake into each lesson. Her mastery and passion for a well-done job, which were proved during the upper intermediate course, stands out for this! See you soon, Fantastic English!

  Nadejda Lupu Avatar Nadejda Lupu
  12 April 2021

  positive review  In my opinion it is a very good school and I recommend it with confidence. Here are the best and fantastic teachers who are always ready to help you and teach you something new.

  Karina Bou Avatar Karina Bou
  15 April 2021
 • positive review  Recomand cu încredere!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Vera Moraru Avatar Vera Moraru
  13 April 2021

  positive review  I’m happy that I chose this school!! A very good experience!Many thanks to our teacher Olga Andreev!!!

  Natalia Insuratelu Avatar Natalia Insuratelu
  15 April 2021
 • positive review  Recomand cu mare încredere această școală. Unde găsești profesori de nota 10, cu un suflet mare. Ei știu mereu să îți facă o bună dispoziție. Să îți ofere mereu sfaturi și cunoștințe cât mai bune! Vă mulțumesc mult, Olga Andreev!!!

  Alexandru Mitco Avatar Alexandru Mitco
  15 April 2021

  positive review  It’s a fantastic school, i like it! I will recommend to all people who need English lessons! And also i want to say that it has fantastic teachers, like our teacher is. Paula Rudico - thank you for your patience and all your support in this way to teaching us, you’re very good!

  Dorina Zdragon Avatar Dorina Zdragon
  12 April 2021

Cine ar putea fi profesorul tau

Profesor

Master în Științe ale Educației „Leadership și Instruire”, licențiată în Științe Umanistice, cu o experiență didactică de peste 20 de ani.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

De mic copil a fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală.

Profesor

Master în Științe umanistice, Traducere specializată și tehnica documentării terminologice (limba engleză) și licențiată în Științe umanistice, Limbi Moderne și clasice (Engleza și Franceza).

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Profesor

Deținătoare al certificatului CELTA (Certificat în predarea limbii engleze pentru adulți), acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge.

Profesor

S-a îndrăgostit de limba engleză când avea 13 ani, iar de atunci a petrecut fiecare zi muncind pentru a-și îndeplini visul de a vorbi ca un nativ.

Profesor

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani.

Profesor

School Supervisor and English Language Teacher. Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Este mebru activ dar și speaker în cadrul Moldovan English Teachers Association.

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză.

FAQs

Când au loc lecțiile, în ce zile, la ce ore?

Lecțiile pot avea loc fie Luni-Miercuri-Vineri fie Marți-Joi-Sâmbătă Orele la care se pot desfășura lecțiile sunt: 09:00, 11:10, 14:20, 16:30 sau 18:40 Lecțiile de sâmbătă se fac în prima parte a zilei, la 09:00 sau 11:10.

Care este graficul de lucru a școlii?

Școala activează de Luni-Vineri de la 10:00 până la 19:00. Sâmbăta au loc doar lecții, din administrație nu este nimeni.

Cum se face rezervarea unui loc in grupă?

Persoana care dorește să-și rezerveze un loc în grupă, trebuie să semneze un contract de prestări servicii, iar pentru aceasta este nevoie să aibă cu sine buletinul de identitate și 500 lei pentru achitarea primei rate.

Dacă cunosc engleza un pic este nevoie de o testare?

Da, toate persoanele care cunosc un pic limba engleză, trebuiesc testate atât verbal cât și în scris, pentru a evita plasarea greșită a persoanei în grupe cu studeți fie mai slabi fie mai puternici.

Testarea este gratuită?

Da, testarea este gratuită, și de obicei poate dura între 15-40 min.

La finalizarea cursului de engleză voi primi un certificat/diplomă?

Da, fiecare student care finalizează un curs de engleză la Fantastic English primește certificat, cu condiția că întrunește condițiile de abosolvire.

Câte persoane sunt în grupă?

Grupele sunt mici, formate din 6 maxim 10 persoane, mai mult de 10 persoane într-o grupă nu pot fi.

Cât durează o lecție de engleză?

Durata unei lecții este de 120 min pentru maturi. Durata unei lecții pentru adolescenți (12-15 ani) este de 90 min.

De câte ori pe săptămână au loc lecțiile?

Lecțiile au loc de 3 ori pe săptămână.

Cum pot achita?

1. Online – card bancar

2. Numerar:

– La terminalele Qiwi sau RunPay, vezi pe linkurile de mai jos unde este cel mai apropiat terminal.
https://www.qiwi.md/harta-terminalelor/
https://myrunpay.com/maps

– La oficiu – str. Lev Tolstoi 3/1

3. Transfer bancar- Mai jos ai datele bancare necesare
Fantastic Group SRL
IDNO: 1018600048736
IBAN: MD74ML000000022516203051
Banca: MOLDMD2X ( BC „Moldindconbank” S.A., Suc. Premium)
Adresa juridică: Or Chisinau, Str. Sucevița 22/3 Of. 23

Aș putea să fac lecții individuale cu un profesor?

Da, școala oferă lecții individuale.

Lecții online oferiți?

Da, școala oferă lecții online, contactați managerii pentru detalii.

Pot să asist la o lecție de probă? Este gratuită?

Da, oricine dorește poate să asiste/participe la o lecție de engleză, doar cu
înscriere prealabilă la acest număr de tel. +373 78 28 62 62.
Da, lecția este gratuită.