Pregătire pentru BAC

Cursul de Pregătire pentru BAC la Fantastic English School este destinat liceenilor care vor să-și întărească cunoștințele în Engleză pentru a susține Bacalaureatul la Engleză pe o notă cît mai înnaltă. În continuare vei afla care sunt condițiile de înscriere la acest curs, însă întâi de toate este important să știi în ce consta testul propriu zis.

Bacalaureatul la Engleză se bazează pe evaluarea a 4 secțiuni:

 1. Lucrul cu textul
 2. Gramatica
 3. Civilizația
 4. Eseu

Cerinţele corespund nivelului de competenţă B1 pentru clasele ordinare şi B2 pentru absolvenţii din instituţiile cu Clase Bilingve în deplină conformitate cu nivelurile prevăzute de Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi. Ca să înscrii la acest curs, vei trece un test verbal și apoi unul în scris. Scopul acestui test este să ne asigurăm că nivelul tău actual este minim A2 – ceea ce va facilita procesul de pregătire de BAC.

De ce să te pregătești de BAC la Fantastic English School?

 1. La Fantastic English, profesorii care duc cursul de pregătire pentru BAC sunt doar cei care au lucrat anterior sau lucrează la moment în liceu. Asta înseamnă că ei au o puternică experiență de pregătire a elevilor de acest examen, deci tu o să fii pe mâini bune.
 2. Cursul este conceput în așa mod încît cei care muncesc suficient, nu au cum să nu susțină testul cu un punctaj bun, aici vorbim de durată, metodologie și materiale didactice utilizate.
 3. Profesorii care te vor pregăti de BAC au făcut parte din comisia de verificare a acestul examen în 2014, 2015, 2016 – ceea ce este un avantaj enorm. Îți dai seama că din moment ce ei au făcut parte din comisie, știu EXACT care sunt criteriile de notare, respectiv te vor ajuta să fii maximal pregătit.
  4. Studenții pregătiți de către profesorii noștri, au susținut BAC-ul cu rata de 100%.
  5. Vei lucra la toate cele 4 aspecte pe rând, utilizând manualul elaborate de către profesorii noștri. Pe lângă acest manual, folosim cele mai noi ghiduri și seturi de exerciții care au ca scop acumularea competențelor cerute la BAC.
  6. Eseurile pe care le vei scrie pe parcurs vor fi verificate de către profesor și vei fi evaluat individual. Analiza eseurilor se va face într-o manieră cât mai apropiată de cerințele Ministerului Educației referitor la scrierea unui eseu în limba Engleză. Nu uita că profesorii noștri au făcut parte din comisie, deci vor da o notă cît se poate de corectă muncii tale.
  7. Dacă-ți este frică că ai puțin timp la dispoziție și că te vei pregăti doar superficial, să știi că noi am conceput acest curs ca el să fie sufficient de lung și întensiv încât pregătirea pe care o vei face la noi va fi suficientă.
  8. 
  Vei participa la simularea testului propriu zis, care se face în aceeași manieră și condiții ca și testul real. Camere nu avem, dar cu pregătirea noastră nu vei avea nevoie să copiezi!
  9. Noi îți oferim garanția satisfacției 110%, ceea ce presupune rambursarea banilor tăi în măsură de 110% în cazul în care nu ești mulțumit.

IMPORTANT! Pentru a te pregăti de BAC la Fantastic English School va trebui să susții un test de Engleză generală.

Pentru orice informații suplimentare contactează-ne la 069 854 854.

Vezi video recenziile studenților noștri care au învățat Engleza la noi.

Preț
2,650.00 lei
Studenți
10
Durata curs
8 săptămîni
Durata lecţie
120 min.
Garanţie
110 %