Ludmila Gîscă
Profiles

Ludmila Gîscă

Ludmila este absolventă a Universității Ion Creangă, facultatea de Filologie în Engleză și Română. Are experiență de predare a limbii engleze - 5 ani. Vârsta studenților variază de la 6 ani până la 62 ani. Consideră că Limba Engleză este limba pe care trebuie să o descoperi prin armonia regulilor logice și s-o iubești pentru faptul ca nu te poți plictisi niciodată studiind-o.

Yana Sych
Profiles

Yana Sych

Master în Psihologie cu pasiunea de limba engleză de la grădiniță. Experiență de 9 ani ca traducător la diverse evenimente, întâlniri business, subtitrări în filme. Este un rezervor de energie, adoră interacțiunea cu studenții, știe cum să facă engleza disponibilă pentru oricine. Atmosfera de familie creată la lecții deschide dorința de a se reîntoarce la lecții din nou și din nou.

Inga Chirilov
Profiles

Inga Chirilov

Master în Filologie, Limba și Literatura Engleză și Limba Franceză. Profesoară cu o experiență de predare de peste 8 ani. A participat la diferite traininguri și workshopuri internaționale. A colaborat cu Ministerul Afacerilor Interne predând limba engleză colaboratorilor din instituție. A făcut diverse studii și cursuri la universități din SUA. Consideră că nu vei avea niciodată succes dacă nu faci ceea ce îţi place.

Natalia Gheorghiu
Profiles

Natalia Gheorghiu

M-am îndrăgostit de limba engleză când aveam 13 ani, iar de atunci am petrecut fiecare zi muncind pentru a-mi îndeplini visul de a vorbi ca un nativ. Am făcut parte din proiecte ca Peace Corps, unde am început să predau engleza la vârsta de doar 14 ani, iar apoi am continuat activând în domeniul traducerilor, colaborând cu un șir de ONG-uri atât din Moldova, cât și din SUA, Regatul Unit, Olanda, etc.

Olga Leca
Profiles

Olga Leca

Deținătoare al certificatului CELTA (Certificat în predarea limbii engleze pentru adulți), acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge. Având o experiență de 9 ani în predare, cea mai mare satisfacție o primește atunci când vede sclipirea din ochii studenților, care devin mai fericiți, mai încrezuți și motivați cu fiecare lecție.

Silvia Antoni
Profiles

Silvia Antoni

Pasiunea față de limba engleză m-a condus spre mai mult, începând cu anii de liceu până la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Eventual, am decis să fac studiile și în Statele Unite, unde am adunat și mai multă experiență, în special în comunicarea limbii engleze. Cea mai mare motivare pentru mine sunt rezultatele studenților la fel ca și impactul pe care îl am în viețile lor.

Sorina Graur
Profiles

Sorina Graur

Master în Business și administrare, licențiat în Limba și literatura engleză & limba franceză. Profesor cu grad didactic I și cu o imensă dedicație în predare și un record profesional marcant pe parcursul a +10 ani de predare a limbii engleze, atât liceenilor, cât și grupelor de adulți.

Rodica Cernei
Profiles

Rodica Cernei

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste. Participă activ la diverse seminare și workshop-uri pentru a desfășura lecții cât mai productive și interactive. Este o persoană pozitivă ce își face meseria cu mult drag și dedicație, iar acest lucru se reflectă și asupra studenților care pleacă de la lecție cu un zâmbet pe buze.

Katherine Mihaluța
Profiles

Katherine Mihaluța

Licențiată în Științe ale Educației, Filologie în Franceză și Engleză. Cu o experiență în predarea limbii engleză de peste 6 ani la studenți de diferite vârste, atât în Republica Moldova, cât și peste hotare. Este super pasionată și dedicată profesiei sale. A participat la diferite traininguri și workshopuri internaționale, unde a colaborat cu vorbitori nativi din SUA, UK, Canada și Africa de Sud.

Maria Driga
Profiles

Maria Driga

Licențiat în filologie, limba și literatura franceză, limba engleză. Deținătoarea premiului I în cadrul concursului raional "Pedagogul Anului", 2009. Participantă la numeroase traininguri, seminare și workshop-uri în domeniul predării limbii engleze desfășurate atât în Republica Moldova cât și peste hotarele ei: Budapesta, Georgia, Germania, SUA. Experiență în domeniul predării 12 ani. Mereu depune dragoste și interes în ceea ce face.