Alexandra Boldurat
Profiles

Alexandra Boldurat

Licențiat în limbi străine: engleză și germană. Experiență în predarea limbii engleze de peste 10 ani la peste 2000 studenți: adulți, adolescenți și copii. Deținătoare a certificatului internațional TEFL. Participantă activă la diferite traininguri și worksopuri cu lingviști nativi și experți în domeniul învățării limbilor străine. La lecțiile ei folosește materiale care încurajează studenții să comunica unii cu alții, iar accentul este pus pe dialog și role play.

Cea mai mare recompensă pentru ea este atunci când observă succesele și progresul studenților ei.

Un curs cu Alexandra este o adventură de neuitat.

Ana Perciun
Profiles

Ana Perciun

Master în Științe ale Educației „Leadership și Instruire”, licențiată în Științe Umanistice, cu o experiență didactică de peste 20 de ani. A participat la diverse seminare, traininguri și workshop-uri pentru a descoperi cele mai eficiente tehnici de predare a limbii engleze.
Creativă în organizarea lecțiilor, dinamică și responsabilă, optează pentru abordarea individuală a studenților. Își face meseria cu pasiune și este mereu orientată spre rezultate excelente.

Marteniuc Snejana
Profiles

Marteniuc Snejana

De mic copil am fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală. Vazând cu câtă dăruire profesorul se dedică zilnic acestui obiect, am decis că într-o zi voi deveni și eu un exemplu pentru elevii mei. Și iată-mă în prezent, deja în postura de profesor. De întotdeauna am fost pasionată de limba engleză deoarece prezenta pentru mine acel izvor de cunoștințe pe care îl caută fiecare din noi. Din fericire eu l-am găsit, și acum, prin orele desfășurate, încerc să transmit cunoștințele acumulate elevilor mei.

Natalia Ciuntu
Profiles

Natalia Ciuntu

Master în filologie și licență în limba și literatura engleză, cu experiență de muncă în domeniul pedagogiei de peste 15 ani. Membru a comisiilor de evaluare BAC și a olimpiadelor la limba engleză. Moderator în cadrul workshopurilor și seminarelor la nivel de republică, membru activ al asociațiilor de profesori META (Moldova) și eTwinning (Europa). Participant la majoritatea seminarelor ETCR si iEARN. Autor de articole despre predare și învățare bazate pe competențe inter-disciplinare și digitale. Promotor al valorilor de integrare și culturale.

Diana Oganisean
Profiles

Diana Oganisean

Master în Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză. Participă la numeroase workshop-uri, școli și seminare ce vizează predarea limbii engleze organizate în cadrul ETRC. Este o persoană responsabilă și prietenoasă ce dintotodeauna a simțit un interes și entuziasm față de limbile străine, în special limba engleză.

Maria Bubucea
Profiles

Maria Bubucea

Dinamică și plină de entuziasm, este permanent motivată să se dezvolte pe plan profesional, să-și îmbunătățească abilitățile și îi încurajează și pe alții să facă la fel. Cu mai mult de 4 ani de experiență, ea posedă cunoștințe teoretice și cel mai important cunoștințe practice în aplicarea limbii engleze în situații reale, făcând prezentări la conferințe internaționale,organizând ateliere de muncă și training-uri în limba engleză.

Cristina Negruța
Profiles

Cristina Negruța

Licențiată în Limbi si Literaturi străine. Experiență de muncă în domeniul pedagogiei de 8 ani, răstimp în care a lucrat cu diferite vârste și categorii de oameni, de la copii până la adulți.

Natalia Cebotari
Profiles

Natalia Cebotari

Licențiat în științe ale educației. Experiența de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 500 studenți de diferite vârste, preponderent adulți. Este foarte organizată, responsabilă și super dedicată domeniului în care activează. A participat în proiectul “United Nations Development Programme Parlament Project” în care a instruit câțiva deputați din Parlamentul Republicii Moldova. Participantă la numeroase workshopuri și seminare în domeniul educației. Este expert în utilizarea diferitelor materiale educaționale și activități care facilitează învățarea limbii engleze.

Lilia Rusu
Profiles

Lilia Rusu

Master în filologie, licențiat în Politologie și limba engleză. Grad didactic I. Experiență de 18 ani în predarea limbii engleze la adulți, studenți și elevi. Membră a comisiei de verificare a examenului de Bacalaureat la limba engleză timp de 8 ani. Autor de culegeri de teste la nivel de Republică pentru examenele de BAC.

Margarita Druță
Profiles

Margarita Druță

Master în traducere și interpretare și licențiat în științe ale educației. Experiență în predarea limbii engleze la peste 1000 studenți. Este instructor TOEFLibt, a pregătit peste 200 studenți și scorul lor mediu obținut la examen este 96 punte. 40% din acești studenți au luat 100 puncte și mai sus. Participantă la numeroase workshopuri și seminare în domeniul predării limbii engleze. Elaborează programele de studii și monitorizează calitatea predării la Fantastic English. Predarea limbii engleze este cea mai mare pasiune a ei, astfel dintr-un hobby a ajuns să facă carieră în domeniu.