Margarita Druță
Profiles

Margarita Druță

Master în traducere și interpretare și licențiat în științe ale educației. Experiență în predarea limbii engleze la peste 1000 studenți. Este instructor TOEFLibt, a pregătit peste 200 studenți și scorul lor mediu obținut la examen este 96 punte. 40% din acești studenți au luat 100 puncte și mai sus. Participantă la numeroase workshopuri și seminare în domeniul predării limbii engleze. Elaborează programele de studii și monitorizează calitatea predării la Fantastic English. Predarea limbii engleze este cea mai mare pasiune a ei, astfel dintr-un hobby a ajuns să facă carieră în domeniu.

Veronica Bubucea
Profiles

Veronica Bubucea

Master în științe umanistice, specializarea Traducere și interpretare de conferințe. Licențiată în științe umanistice, limba și literatura engleză și germană. Are peste 5 ani experiență în domeniul predării limbii engleze. Este o persoană extrem de responsabilă, perseverentă, energică și super pasionată de predarea limbii engleze.

Natalia Reșcovoi
Profiles

Natalia Reșcovoi

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani. A participat la numeroase seminare și workshop-uri destinate predării limbii engleze la adulți, copii și adolescenți. A pregătit studenți de diferite vârste, preponderant adulți. Are calități înăscute de profesor. Este super energică și pasionată de ceea ce face.

Olga Andreev
Profiles

Olga Andreev

Licențiat în Filologie, limba și literatura engleză și franceză. Experiență în predarea limbii engleze la peste 500 studenți. A pregătit peste 200 studenți de examenul de Bacalaureat la Engleză, și absolut toți l-au susținut. Investește foarte mult în dezvoltarea personală. A participat la diferite traininguri din Moldova, Serbia, Germania, Macedonia, Muntenegru, etc. Pentru ea predarea nu este un simplu job, este o mare pasiune.

Diana Lachi
Profiles

Diana Lachi

Licențiat în filologie, limba și literatura engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 18 ani. Grad didactic I. Membra a comisiei de verificare a examenului de Bacalaureat la limba engleză. Se specializează în pregătirea studenților pentru nivelele B1-C2 după Cadrul Comun de Referință European pentru Limbi. Autoarea manualului de pregătire de Bacalaureat la engleză la Fantastic English.

Ana Beliaeva
Profiles

Ana Beliaeva

Licențiat în Traducere și Interpretare, limba engleză. Experiență în predarea limbii engleze la peste 600 studenți, timp de 4 ani. A participat la numeroase seminare și workshop-uri destinate predării limbii engleze la adulți, copii și adolescenți. A pregătit studenți de diferite vârste, preponderant adulți. Se specializează în pregătirea studenților pentru nivelele B1-C2 după Cadrul Comun de Referință European pentru Limbi.

Viorica Tracenco
Profiles

Viorica Tracenco

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Este mebru activ dar și speaker în cadrul Moldovan English Teachers Association (META) în perioada 2007-2018. Are 5 ani experiență în traducere simultană cu Peace Corps, unde a lucrat cu vorbitori nativi din Australia, Irlanda, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Absolventa proiectului IMPACT organizat de American Councils Moldova. Experiență în predarea limbii engleze – peste 5 ani.

Iulia Smirnov
Profiles

Iulia Smirnov

Master în relații internaționale și științe politice, licențiat în relații internationale și studii europene în cadrul universității Babeș-Boleai, Cluj. Participantă activă la numeroase workshopuri și seminare destinate predării limbii engleze, cât și management și relații cu clienții. Experiență în predarea limbii engleze la peste 2500 studenți, timp de 5 ani. Este supervisorul școlii Fantastic English.