Maria Driga
Profiles

Maria Driga

Licențiat în filologie, limba și literatura franceză, limba engleză. Deținătoarea premiului I în cadrul concursului raional "Pedagogul Anului", 2009. Participantă la numeroase traininguri, seminare și workshop-uri în domeniul predării limbii engleze desfășurate atât în Republica Moldova cât și peste hotarele ei: Budapesta, Georgia, Germania, SUA. Experiență în domeniul predării 12 ani. Mereu depune dragoste și interes în ceea ce face.

Ana Perciun
Profiles

Ana Perciun

Master în Științe ale Educației „Leadership și Instruire”, licențiată în Științe Umanistice, cu o experiență didactică de peste 20 de ani. A participat la diverse seminare, traininguri și workshop-uri pentru a descoperi cele mai eficiente tehnici de predare a limbii engleze.
Creativă în organizarea lecțiilor, dinamică și responsabilă, optează pentru abordarea individuală a studenților. Își face meseria cu pasiune și este mereu orientată spre rezultate excelente.

Marteniuc Snejana
Profiles

Marteniuc Snejana

De mic copil am fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală. Vazând cu câtă dăruire profesorul se dedică zilnic acestui obiect, am decis că într-o zi voi deveni și eu un exemplu pentru elevii mei. Și iată-mă în prezent, deja în postura de profesor. De întotdeauna am fost pasionată de limba engleză deoarece prezenta pentru mine acel izvor de cunoștințe pe care îl caută fiecare din noi. Din fericire eu l-am găsit, și acum, prin orele desfășurate, încerc să transmit cunoștințele acumulate elevilor mei.

Natalia Ciuntu
Profiles

Natalia Ciuntu

Master în filologie și licență în limba și literatura engleză, cu experiență de muncă în domeniul pedagogiei de peste 15 ani. Membru a comisiilor de evaluare BAC și a olimpiadelor la limba engleză. Moderator în cadrul workshopurilor și seminarelor la nivel de republică, membru activ al asociațiilor de profesori META (Moldova) și eTwinning (Europa). Participant la majoritatea seminarelor ETCR si iEARN. Autor de articole despre predare și învățare bazate pe competențe inter-disciplinare și digitale. Promotor al valorilor de integrare și culturale.

Diana Oganisean
Profiles

Diana Oganisean

Master în Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză. Participă la numeroase workshop-uri, școli și seminare ce vizează predarea limbii engleze organizate în cadrul ETRC. Este o persoană responsabilă și prietenoasă ce dintotodeauna a simțit un interes și entuziasm față de limbile străine, în special limba engleză.

Maria Bubucea
Profiles

Maria Bubucea

Dinamică și plină de entuziasm, este permanent motivată să se dezvolte pe plan profesional, să-și îmbunătățească abilitățile și îi încurajează și pe alții să facă la fel. Cu mai mult de 4 ani de experiență, ea posedă cunoștințe teoretice și cel mai important cunoștințe practice în aplicarea limbii engleze în situații reale, făcând prezentări la conferințe internaționale,organizând ateliere de muncă și training-uri în limba engleză.

Constantin Nedelcu
Profiles

Constantin Nedelcu

Constantin Nedelcu - Manager vînzări.

Constantin este cel care intodeauna zîbește la telefon și emană multă energie.

Studii: Licențiat în drept

Timofei Sîrbu
Profiles

Timofei Sîrbu

Timofei Sîrbu - Manager vînzări.

Este un expert în comunicare și deservire a clienților, el întodeauna va gasi o soluție pentru Dvs.

Master în Studii Juridice.

Elena Șevciuc
Profiles

Elena Șevciuc

Elena Șevciuc - School Supervisor and English Language Teacher

Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză. Experiență de muncă

în predarea limbii engleze – peste 8 ani, timp în care a instruit peste 2000 de studenți, preponderent

adulți. Specializată în pregătirea elevilor pentru examenul BAC la limba engleză.

Cristina Negruța
Profiles

Cristina Negruța

Licențiată în Limbi si Literaturi străine. Experiență de muncă în domeniul pedagogiei de 8 ani, răstimp în care a lucrat cu diferite vârste și categorii de oameni, de la copii până la adulți.

  • 1
  • 2