Profiles

Elena Șevciuc

Elena Șevciuc – School Supervisor and English Language Teacher Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 8 ani, timp în care a instruit peste 2000 de studenți, preponderent adulți. Specializată în pregătirea elevilor pentru examenul BAC la limba engleză. A activat în...

Profiles

Lilia Rusu

Master în filologie, licențiat în Politologie și limba engleză. Grad didactic I. Șef de Comisie Metodică. Experiență de 17 ani în predarea limbii engleze la adulți, studenți și elevi. Membră a comisiei de verificare a examenului de Bacalaureat la limba engleză timp de 8 ani. A pregătit studenți de examenul de Bacalaureat la Engleză și absolut toți l-au susținut. Autor de culegeri de teste la nivel de Republică pentru examenele de BAC. A participat la numeroase activități de perfecționare. A prezentat seminare și workshopuri în cadrul ETRC și PEACE CORPS unde a lucrat cu vorbitori nativi din SUA și Marea Britanie. Deținătoare de Diplomă oferită de Ministerul Educației pentru activitate prodigioasă în domeniul învățămîntului și merite în promovarea valorilor educaționale.

Margarita Druță
Profiles

Margarita Druță

Master în traducere și interpretare și licențiat în științe ale educației. Experiență în predarea limbii engleze la peste 1000 studenți. Este instructor TOEFLibt, a pregătit peste 200 studenți și scorul lor mediu obținut la examen este 96 punte. 40% din acești studenți au luat 100 puncte și mai sus. Participantă la numeroase workshopuri și seminare în domeniul predării limbii engleze. Elaborează programele de studii și monitorizează calitatea predării la Fantastic English. Predarea limbii engleze este cea mai mare pasiune a ei, astfel dintr-un hobby a ajuns să facă carieră în domeniu.

Veronica Bubucea
Profiles

Veronica Bubucea

Master în științe umanistice, specializarea Traducere și interpretare de conferințe. Licențiată în științe umanistice, limba și literatura engleză și germană. Are peste 5 ani experiență în domeniul predării limbii engleze. Este o persoană extrem de responsabilă, perseverentă, energică și super pasionată de predarea limbii engleze.

Natalia Reșcovoi
Profiles

Natalia Reșcovoi

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani. A participat la numeroase seminare și workshop-uri destinate predării limbii engleze la adulți, copii și adolescenți. A pregătit studenți de diferite vârste, preponderant adulți. Are calități înăscute de profesor. Este super energică și pasionată de ceea ce face.

Olga Andreev
Profiles

Olga Andreev

Licențiat în Filologie, limba și literatura engleză și franceză. Experiență în predarea limbii engleze la peste 500 studenți. A pregătit peste 200 studenți de examenul de Bacalaureat la Engleză, și absolut toți l-au susținut. Investește foarte mult în dezvoltarea personală. A participat la diferite traininguri din Moldova, Serbia, Germania, Macedonia, Muntenegru, etc. Pentru ea predarea nu este un simplu job, este o mare pasiune.