Marteniuc Snejana
Profiles

Marteniuc Snejana

De mic copil am fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală. Vazând cu câtă dăruire profesorul se dedică zilnic acestui obiect, am decis că într-o zi voi deveni și eu un exemplu pentru elevii mei. Și iată-mă în prezent, deja în postura de profesor. De întotdeauna am fost pasionată de limba engleză deoarece prezenta pentru mine acel izvor de cunoștințe pe care îl caută fiecare din noi. Din fericire eu l-am găsit, și acum, prin orele desfășurate, încerc să transmit cunoștințele acumulate elevilor mei.

Natalia Ciuntu
Profiles

Natalia Ciuntu

Master în filologie și licență în limba și literatura engleză, cu experiență de muncă în domeniul pedagogiei de peste 15 ani. Membru a comisiilor de evaluare BAC și a olimpiadelor la limba engleză. Moderator în cadrul workshopurilor și seminarelor la nivel de republică, membru activ al asociațiilor de profesori META (Moldova) și eTwinning (Europa). Participant la majoritatea seminarelor ETCR si iEARN. Autor de articole despre predare și învățare bazate pe competențe inter-disciplinare și digitale. Promotor al valorilor de integrare și culturale.

Diana Oganisean
Profiles

Diana Oganisean

Master în Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză. Participă la numeroase workshop-uri, școli și seminare ce vizează predarea limbii engleze organizate în cadrul ETRC. Este o persoană responsabilă și prietenoasă ce dintotodeauna a simțit un interes și entuziasm față de limbile străine, în special limba engleză.

Kassandra Rothenstadt
Profiles

Kassandra Rothenstadt

Profunt cunoscătoare nu numai a limbii engleze, dar și a culturii anglofone. Se specializează în pregătirea studenților pentru nivelele B1-C2, având o experiență bogată în predarea la studenți și clienți corporativi.
Cercetător științific la nivel de Doctorat în Studii Interdisciplinare la Universitatea din Bruxelles, Belgia. A combinat perfect două ramuri de studiu și cercetare: Științele Comunicării și Filosofie.
Master și Licență - ambele în Științele Comunicării și Limbi Străine (Franceză și Spaniolă) de la Unversitatea din Calgary, Alberta, Canada

Maria Bubucea
Profiles

Maria Bubucea

Dinamică și plină de entuziasm, este permanent motivată să se dezvolte pe plan profesional, să-și îmbunătățească abilitățile și îi încurajează și pe alții să facă la fel. Cu mai mult de 4 ani de experiență, ea posedă cunoștințe teoretice și cel mai important cunoștințe practice în aplicarea limbii engleze în situații reale, făcând prezentări la conferințe internaționale,organizând ateliere de muncă și training-uri în limba engleză.

Constantin Nedelcu
Profiles

Constantin Nedelcu

Constantin Nedelcu - Manager vînzări.

Constantin este cel care intodeauna zîbește la telefon și emană multă energie.

Studii: Licențiat în drept

Timofei Sîrbu
Profiles

Timofei Sîrbu

Timofei Sîrbu - Manager vînzări.

Este un expert în comunicare și deservire a clienților, el întodeauna va gasi o soluție pentru Dvs.

Master în Studii Juridice.

Elena Șevciuc
Profiles

Elena Șevciuc

Elena Șevciuc - School Supervisor and English Language Teacher

Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză. Experiență de muncă

în predarea limbii engleze – peste 8 ani, timp în care a instruit peste 2000 de studenți, preponderent

adulți. Specializată în pregătirea elevilor pentru examenul BAC la limba engleză.

Cristina Negruța
Profiles

Cristina Negruța

Licențiată în Limbi si Literaturi străine. Experiență de muncă în domeniul pedagogiei de 7 ani, răstimp în care a lucrat cu diferite vârste și categorii de oameni, de la copii până la adulți și grupe corporative gen "M.A.I" , "Biroul National de Statistica" ,"Combinatul Auto nr. 4", "Bayer" SRL, dar și alte persoane juridice.

Natalia Cebotari
Profiles

Natalia Cebotari

Licențiat în științe ale educației. Experiența de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 500 studenți de diferite vârste, preponderent adulți. Este foarte organizată, responsabilă și super dedicată domeniului în care activează. A participat în proiectul “United Nations Development Programme Parlament Project” în care a instruit câțiva deputați din Parlamentul Republicii Moldova. Participantă la numeroase workshopuri și seminare în domeniul educației. Este expert în utilizarea diferitelor materiale educaționale și activități care facilitează învățarea limbii engleze.