TOEFL

Curs de pregătire TOEFL Chișinău

Cursul de Pregătire pentru TOEFL la Fantastic English School este pentru cei care intenționează să meargă la studii peste hotare, vor să fie eliberați de Bacalaureat cu nota 10, sau pentru cei care pur si simplu vor să-și certifice nivelul de cunoaștere al limbii Engleze la nivel internațional. În continuare vei afla care sunt condițiile de înscriere la acest curs, însă întâi de toate este important să știi în ce consta testul propriu zis.

Despre examenul TOEFL:

Cea mai populară variantă a testului este cea ibt (internet-based test), ceea ce înseamnă că poți să susții testul în Chișinău, la calculator, iar răspunsurile tale sunt expediate centrului ETS pentru a fi examinate și ulterior notate. Vezi aici site-ul oficial al companiei ETS – cea care examinează testul Dvs și vă oferă punctajul total — http://www.ets.org/toefl.

Poți susține acest test de mai multe ori pe lună (2-4), în dependență de disponibilitatea centrelor de susținere a examenului.

Testul propriu zis durează 3,5-4 ore, este compus din 4 secțiuni: Reading, Listening, Speaking și Writing.
Secțiunea Reading constă în citirea a 3 sau 5 pasaje cu câte 12-14 întrebări fiecare (60 – 90 min.)
Secțiunea Listening constă în ascultarea unor pasaje (conversaţii sau prezentări academice) cu aproximativ 34 – 51 întrebări (60 – 90 min.)
Secțiunea Speaking constă în răspunderea la 6 întrebări diferite, printre care oferirea părerii personale sau reproducerea unei informații de aspect academic. (20 min)
Secțiunea Writing constă în 2 subiecte care sunt defapt eseuri. (60 min.)

De ce să susții testul TOEFL?

1. Mai mult de 6.000 de colegii, universități si agenții din 110 țări acceptă si folosesc testul TOEFL.

2. Ai un avantaj real la admiterea la universități din străinătate

3.Dacă ești la liceu, atunci un punctaj de 86 sau 110 (în cazul liceelor bilingve) te va scuti de Bacalaureatul la Englez

4.Vei avea un punct forte în CV-ul tău, ceea ce îți va mări șansele de angajare în cadrul unei companii care presupune utilizarea Limbii Engleze

De ce să treci cursul de pregptire TOEFL la Fantastic English School?

1. Deoarece punctajul mediu pe care îl au studenții noștri este de 94 puncte, punctajul maximal atins de studenții noștri fiind 112, iar minim – 79. Rezultatul vorbește de la sine. La fel, poți să urmărești recenziile studenților noștri care s-au pregătiti de TOEFL la noi și au susținut acest examen.

2. Instructorul de pregătire TOEFL este Margarita Druță, cea care lucrează doar cu studenții intermediari-avansați și are o experiență puternică în pregătirea studenților anume pentru acest examen.

3. La Fantastic English cursul de pregătire TOEFL este conceput în așa mod ca cei care muncesc suficient, nu au cum să nu susțină testul cu un punctaj bun, aici vorbim de durată, metodologie și materiale didactice utilizate.

4. Vei lucra la toate cele 4 aspecte pe rând, utilizând o largă gamă de materiale de pregătire TOEFL pe care le primești absolut gratuit, și pe care le poți instala la calculatorul personal pentru ca ulterior să poți practica și de acasă.

5. Te vei pregăti de secțiunea Speaking în cadrul orelor, primind o evaluare a răspunsurilor tale de la instructor, ceea ce îți oferă posibilitatea să avansezi în permanență.

6. Eseurile pe care le vei scrie pe parcurs vor fi verificate de către instructor și vei fi evaluat individual. Analiza eseurilor se va face într-o manieră cât mai apropiată de cea pe care ți-o oferă cei de la ETS.

7. Vei participa la simularea testului propriu zis, care se face în aceeași manieră și condiții ca și testul real – la calculator, timp de 3,5-4 ore.

8. Vei fi susținut post-curs în vederea susținerii examenului, instructorul te va ghida întru înregistrarea la acest test.

9. Noi îți oferim garanția satisfacției 110%, ceea ce presupune rambursarea banilor tăi în măsură de 110% în cazul în care nu ești mulțumit.

IMPORTANT! Pentru a te pregăti de TOEFL la Fantastic English School va trebui să susții un test de Engleză generală. Pentru orice informații suplimentare contactează-ne la 069466337.

Vezi video recenziile studenților noștri care s-au pregătiti de TOEFL la noi și au susținut acest examen.

Preț
4,500.00 lei
Studenți
10
Durata curs
10 săptămîni
Durata lecţie
120 min.
Garanţie
110 %