Devino membru al echipei noastre

Fantastic English

Școală de limba engleză online și offline cu oficiu modern în centrul orașului Chișinău, pentru maturi și adolescenți, care activează de 7 ani
Am organizat peste 17 team-buildinguri, traininguri și workshopuri pentru colegii noștri
În școala noastră au învățat peste 17 000 de studenți care și-au crescut nivelul de limbă engleză datorită metodologiilor noastre de predare
Punem mult preț pe 3 aspecte: integritate, inteligență și energie
Ne propunem să oferim studenților noștri liberatea care vine prin cunoșterea unei limbi străine

Cum e să lucrezi la Fantastic English?

Fantastic English Astăzi

Fantastic English a fost oficial recunoscută ca unul dintre Top Angajatori în 2023. Această distincție evidențiază angajamentul nostru neclintit pentru excelență și inovație în domeniul educației. Este o recunoaștere a dedicării noastre continue față de dezvoltarea profesională și personală a echipei noastre, confirmând eforturile noastre neîncetate de a crea un mediu de lucru excepțional. Prin acest premiu, se recunoaște nu doar calitatea serviciilor educaționale pe care le oferim, ci și cultura noastră organizațională, care încurajează și susține creșterea continuă a fiecărui membru al echipei Fantastic English.

Peste 40 de profesori fantastici, deținători de certificate internaționale (CELTA, TOEFL, Cambridge CAE/FCE, EFL, TEFL).
Depășim orice hotare! Avem Studenți Fantastici din peste 15 țări ale lumii, precum SUA, Marea Britanie, Franța, Italia, România, Irlanda, și multe altele.
Au fost organizate peste 30 team-building-uri și worshop-uri în cadrul școlii orientate spre creșterea productivității și fortificării competențelor profesionale.
Peste 30 000 studenți Fantastici care și-au avansat nivelul de Engleză datorită metodologiilor noastre educaționale.

Beneficii

50% reducere la produsele și serviciile companiei pentru tine și familia ta.
Cursuri de dezvoltare profesională achitate integral de angajator.
50% reducere la cărți de dezvoltare personală.
Game zone pentru angajați.
Team building-uri interactive și energizante.
Petreceri corporative.
Cadouri de sărbători.
Îmbrățișări calde, complimente și încurajări.