Echipa

  /  Echipa

Cum e să lucrezi la fantastic english?

Profesori

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză. Participă la numeroase workshop-uri, școli și  seminare ce vizează predarea limbii engleze organizate în cadrul ETRC.

Profesor

Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 8 ani, timp în care a instruit peste 2000 de studenți, preponderent adulți.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Profesor, instructor TOEFL și HT, are grijă ca corpul didactic din școală să aibă o dezvoltare personală și profesională.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Profesor

Master în Științe ale Educației, Didactica Limbii Engleze, licențiat în Traducerea Limbii Engleze. A făcut parte din diferite proiecte internaționale, unde a lucrat ca traducător și profesor. Are experiență de predare atât cu copii, cat și cu adulții.

Profesor

Pe parcursul studiilor, a observat că este extrem de important să îmbrățișezi profesia care îți aduce satisfacție și bucurie enormă. Este licențiată în Științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză.

Profesor

Master în Științe ale Comunicării și Master în Didactica Limbii Engleze. Are o experiența de predare a limbii engleze de peste 6 ani, atât copiilor, cât și adulților.

Vezi toți profesorii

Profesor

Licențiat în Filologie, limba și literatura engleză și franceză. Experiență în predarea limbii engleze la peste 500 studenți. A pregătit peste 200 studenți de examenul de Bacalaureat la Engleză, și absolut toți l-au susținut.

Profesor

Licențiat în filologie, limba și literatura engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 18 ani. Grad didactic I. Membră a comisiei de verificare a examenului de Bacalaureat la limba engleză.

Profesor

Master în Literatura Engleză, Film și Reprezentări Culturale, și Licențiată în Limba și Literatura Engleză & Franceză. Este pasionata de limba engleză și cultura britanică.

Profesor

De ce Mihaela a decis să devină profesoară? Pentru că este îmbinarea perfectă dintre ”a instrui” și ”a studia”. Obținerea certificatului Cambridge CAE și pasiunea de a lucra cu oamenii au determinat-o să facă parte din echipa Fantastic English.

Profesor

Master în Filologie, Limba și Literatura Engleză și Limba Franceză. Profesoară cu o experiență de predare de peste 8 ani. A participat la diferite traininguri și workshopuri internaționale.

Manageri

Marketing Director

A absolvit Academia de Studii Economice la specialitatea - Reclamă și Relațiile cu publicul (Ciclul II, Master). Implementează strategii de marketing și promovare a școlii Fantastic English.

Co-Founder

Constantin face parte din echipa Fantastic English din 2015, aproape chiar de la fondare. S-a alăturat ca s-o ajute pe Margarita, fondatoarea școlii, pe aspectele de care ea nu reușea să se ocupe. Astfel, a început să se ocupe de partea juridică, contabilă, vînzări și tehnologii.

Director de Vânzări

Absolvent al facultății de drept în 2014 și cu o experiență vastă în domeniul organizatoric și de coordonare al activităților. S-a alăturat echipei la începutul anului 2018, cînd făcea vînzări de tip B2B și B2C. Coordoneaza, îndruma și dezvoltă modul de organizare și desfasurare al activitatii managerilor în relațiile cu clienții.

Vrei să fii colegul nostru?

Aplică pentru un job la Fantastic English