Echipa

  /  Echipa

Cum e să lucrezi la fantastic english?

Profesori

Profesor

Pe parcursul studiilor, a observat că este extrem de important să îmbrățișezi profesia care îți aduce satisfacție și bucurie enormă. Este licențiată în Științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză.

Profesor

Master în Științe ale Educației, Didactica Limbii Engleze, licențiat în Traducerea Limbii Engleze. A făcut parte din diferite proiecte internaționale, unde a lucrat ca traducător și profesor. Are experiență de predare atât cu copii, cat și cu adulții.

Profesor

Deținătoare al certificatului CELTA (Certificat în predarea limbii engleze pentru adulți), acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge.

Profesor

Master în Științe ale Comunicării și Master în Didactica Limbii Engleze. Are o experiența de predare a limbii engleze de peste 6 ani, atât copiilor, cât și adulților.

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Profesor

S-a îndrăgostit de limba engleză când avea 13 ani, iar de atunci a petrecut fiecare zi muncind pentru a-și îndeplini visul de a vorbi ca un nativ.

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză. Participă la numeroase workshop-uri, școli și  seminare ce vizează predarea limbii engleze organizate în cadrul ETRC.

Profesor

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Profesor, instructor TOEFL și HT, are grijă ca corpul didactic din școală să aibă o dezvoltare personală și profesională.

Profesor

Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 8 ani, timp în care a instruit peste 2000 de studenți, preponderent adulți.

Profesor

Cea mai tânără și cea mai energică profesoară. Are 4 ani de experiență în predarea limbii engleze. Crede că limba engleza este cel mai necesar ”instrument” pentru o viață de succes în lumea modernă.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Vezi toți profesorii

Profesor

Ludmila este absolventă a Universității Ion Creangă, facultatea de Filologie în Engleză și Română. Are experiență de predare a limbii engleze – 5 ani.

Profesor

De ce Mihaela a decis să devină profesoară? Pentru că este îmbinarea perfectă dintre ”a instrui” și ”a studia”. Obținerea certificatului Cambridge CAE și pasiunea de a lucra cu oamenii au determinat-o să facă parte din echipa Fantastic English.

Profesor

Licențiat în Filologie, limba și literatura engleză și franceză. Experiență în predarea limbii engleze la peste 500 studenți. A pregătit peste 200 studenți de examenul de Bacalaureat la Engleză, și absolut toți l-au susținut.

Profesor

Licențiat în filologie, limba și literatura engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 18 ani. Grad didactic I. Membră a comisiei de verificare a examenului de Bacalaureat la limba engleză.

Profesor

Sanda a realizat importanța limbii engleze prin multitudinea de informații din mediul online, posibilitatea de a citi cărțile în limba lor originală și oportunitatea de a comunica cu oamenii din toate colțurile lumii.

Profesor

Master în Filologie, Limba și Literatura Engleză și Limba Franceză. Profesoară cu o experiență de predare de peste 8 ani. A participat la diferite traininguri și workshopuri internaționale.

Profesor

Master în Literatura Engleză, Film și Reprezentări Culturale, și Licențiată în Limba și Literatura Engleză & Franceză. Este pasionata de limba engleză și cultura britanică.

Manageri

Marketing Director

A absolvit Academia de Studii Economice la specialitatea - Reclamă și Relațiile cu publicul (Ciclul II, Master). Implementează strategii de marketing și promovare a școlii Fantastic English.

Co-Founder

Constantin face parte din echipa Fantastic English din 2015, aproape chiar de la fondare. S-a alăturat ca s-o ajute pe Margarita, fondatoarea școlii, pe aspectele de care ea nu reușea să se ocupe. Astfel, a început să se ocupe de partea juridică, contabilă, vînzări și tehnologii.

Director de Vânzări

Absolvent al facultății de drept în 2014 și cu o experiență vastă în domeniul organizatoric și de coordonare al activităților. S-a alăturat echipei la începutul anului 2018, cînd făcea vînzări de tip B2B și B2C. Coordoneaza, îndruma și dezvoltă modul de organizare și desfasurare al activitatii managerilor în relațiile cu clienții.

Vrei să fii colegul nostru?

Aplică pentru un job la Fantastic English