Echipa

  /  Echipa

Cum e să lucrezi la fantastic english?

Profesori

Master în traducere și interpretare și licențiat în științe ale educației. Experiență în predarea limbii engleze la peste 1000 studenți.

Profesor

School Supervisor and English Language Teacher. Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză.

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză.

De mic copil a fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală.

Profesor

Master în Științe ale Educației „Leadership și Instruire”, licențiată în Științe Umanistice, cu o experiență didactică de peste 20 de ani.

S-a îndrăgostit de limba engleză când avea 13 ani, iar de atunci a petrecut fiecare zi muncind pentru a-și îndeplini visul de a vorbi ca un nativ.

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Este mebru activ dar și speaker în cadrul Moldovan English Teachers Association.

Manageri

Constantin face parte din echipa Fantastic English din 2015, aproape chiar de la fondare. S-a alăturat ca s-o ajute pe Margarita, fondatoarea școlii, pe aspectele de care ea nu reușea să se ocupe. Astfel, a început să se ocupe de partea juridică, contabilă, vînzări și tehnologii.

Vrei să fii colegul nostru?

Aplică pentru un job la Fantastic English