Echipa

  /  Echipa

Cum e să lucrezi la fantastic english?

Profesori

Profesor

Master în  Științe Umanistice, Traducere și interpretare (limba engleză) și licențiat în Științe ale Educației, Limba și literatura engleză și franceză. Participă la numeroase workshop-uri, școli și  seminare ce vizează predarea limbii engleze organizate în cadrul ETRC.

Profesor

Deținătoare al certificatului CELTA (Certificat în predarea limbii engleze pentru adulți), acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge.

Profesor

Licențiată în științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză. Profesor cu o experiență de predare la peste 300 de studenți de diferite vârste.

Profesor

S-a îndrăgostit de limba engleză când avea 13 ani, iar de atunci a petrecut fiecare zi muncind pentru a-și îndeplini visul de a vorbi ca un nativ.

Profesor

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani.

Profesor

Pe parcursul studiilor, a observat că este extrem de important să îmbrățișezi profesia care îți aduce satisfacție și bucurie enormă. Este licențiată în Științe ale Educației, Limba și Literatura Engleză & Limba Franceză.

Profesor

De mic copil a fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală. Mereu a fost pasionată de limba engleză deoarece prezenta acel izvor de cunoștințe pe care îl caută fiecare din noi.

Profesor

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Este mebru activ dar și speaker în cadrul Moldovan English Teachers Association (META) în perioada 2007-2018.

Profesor

Am fondat școala Fantastic English ca să-i ajut pe oameni să devină o versiune mai bună a lor, cu pași mici, zi de zi. Asta fac în continuare și asta mă pasionează cel mai mult - să văd cum viețile a mii de oameni devin mai frumoase datorită faptului că învață cu noi.

Profesor

Studiază limba engleză de la 5 ani, iar la 18 ani a susținut examenul TOEFL și a avut ocazia să comunice cu sute de vorbitori nativi. Este îndrăgostită de profesia sa, de studenți și își perfecționează abilitățile de predare în continuu.

Profesor

Master în Studii Economice, Licențiat în Traducere și Interpretare, Limba Engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 8 ani, timp în care a instruit peste 2000 de studenți, preponderent adulți.

Profesor

Cea mai tânără și cea mai energică profesoară. Are 4 ani de experiență în predarea limbii engleze. Crede că limba engleza este cel mai necesar ”instrument” pentru o viață de succes în lumea modernă.

Profesor

Master în Științe ale Educației, Didactica Limbii Engleze, licențiat în Traducerea Limbii Engleze. A făcut parte din diferite proiecte internaționale, unde a lucrat ca traducător și profesor. Are experiență de predare atât cu copii, cat și cu adulții.

Profesor

Cristina este absolventă a Universității Anglo-Americane din Praga. Specialitatea ei sunt Științele Umanistice și Sociale, ceea ce i-a dezvoltat abilitatea de a găsi limba comuna cu oricine.

Profesor

Master în Științe ale Comunicării și Master în Didactica Limbii Engleze. Are o experiența de predare a limbii engleze de peste 6 ani, atât copiilor, cât și adulților.

Vezi toți profesorii

Profesor

Master în Filologie, Limba și Literatura Engleză și Limba Franceză. Profesoară cu o experiență de predare de peste 8 ani. A participat la diferite traininguri și workshopuri internaționale.

Profesor

Din clasa a 6-a, când a venit o nouă profesoară de limba engleză la școală, a înțeles că îi place de ambii: de profesoara inteligentă și de limba engleză pentru că i-a deschis ușa spre o altă lume.

Profesor

Licențiat în filologie, limba și literatura engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 18 ani. Grad didactic I. Membră a comisiei de verificare a examenului de Bacalaureat la limba engleză.

Profesor

De ce Mihaela a decis să devină profesoară? Pentru că este îmbinarea perfectă dintre ”a instrui” și ”a studia”. Obținerea certificatului Cambridge CAE și pasiunea de a lucra cu oamenii au determinat-o să facă parte din echipa Fantastic English.

Profesor

Licențiat în Filologie, limba și literatura engleză și franceză. Experiență în predarea limbii engleze la peste 500 studenți. A pregătit peste 200 studenți de examenul de Bacalaureat la Engleză, și absolut toți l-au susținut.

Profesor

Sanda a realizat importanța limbii engleze prin multitudinea de informații din mediul online, posibilitatea de a citi cărțile în limba lor originală și oportunitatea de a comunica cu oamenii din toate colțurile lumii.

Profesor

Master în Literatura Engleză, Film și Reprezentări Culturale, și Licențiată în Limba și Literatura Engleză & Franceză. Este pasionata de limba engleză și cultura britanică.

Profesor

Ludmila este absolventă a Universității Ion Creangă, facultatea de Filologie în Engleză și Română. Are experiență de predare a limbii engleze – 5 ani.

Manageri

HR Director

Orientată spre rezultat și foarte decisivă, inițial cu facultatea de Finanțe și Bănci și-a găsit vocația în domeniul resurselor umane, fiind un HR autentic și carismatic care asigură bună gestionare a tuturor proceselor din cadrul companiei legate de HR și contribuie la dezvoltarea continuă a eticii și culturii corporative.

Marketing Director

Încă de pe băncile școlii, Eugen visa să exploreze lumea marketingului. A absolvit Academia de Studii Economice la specialitatea - Reclamă și Relațiile cu publicul (Ciclul II, Master). Cu o experiență de 9 ani în domeniu, implementează strategii de marketing și promovare a școlii Fantastic English.

Co-Founder

Constantin face parte din echipa Fantastic English din 2015, aproape chiar de la fondare. S-a alăturat ca s-o ajute pe Margarita, fondatoarea școlii, pe aspectele de care ea nu reușea să se ocupe. Astfel, a început să se ocupe de partea juridică, contabilă, vînzări și tehnologii.

Director de Vânzări

Absolvent al facultății de drept în 2014 și cu o experiență vastă în domeniul organizatoric și de coordonare al activităților. S-a alăturat echipei la începutul anului 2018, cînd făcea vînzări de tip B2B și B2C. Coordoneaza, îndruma și dezvoltă modul de organizare și desfasurare al activitatii managerilor în relațiile cu clienții.

Vrei să fii colegul nostru?

Aplică pentru un job la Fantastic English