Echipă

Home / Echipă

Profesori

Iulia Smirnov

Iulia Smirnov

Master în relații internaționale și științe politice, licențiat în relații internationale și studii europene în cadrul universității Babeș-Boleai, Cluj. Experiență în predarea limbii engleze la peste 2500 studenți, timp de 5 ani. Este supervisorul școlii Fantastic English.
Viorica Tracenco

Viorica Tracenco

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Este mebru activ și speaker în cadrul Moldovan English Teachers Association (META) în perioada 2007-2018. Are 5 ani experiență în traducere simultană cu Peace Corps, unde a lucrat cu vorbitori nativi din Australia, Irlanda, UK și SUA.
Ana Beliaeva

Ana Beliaeva

Licențiat în Traducere și Interpretare, limba engleză. Experiență în predarea limbii engleze la peste 800 studenți, timp de 5 ani. Deținătoarea certificatului international Cambridge pentru profesori - TKT. Este instructor TOEFL ibt. A participat la numeroase seminare și workshop-uri destinate predării limbii engleze la adulți, copii și adolescenți.
Diana Lachi

Diana Lachi

Licențiat în filologie, limba și literatura engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 18 ani. Grad didactic I. Membra a comisiei de verificare a examenului de Bacalaureat la limba engleză. Autoarea manualului de pregătire de Bacalaureat la engleză la Fantastic English.
Olga Andreev

Olga Andreev

Licențiat în Filologie, limba și literatura engleză și franceză. Experiență în predarea limbii engleze la peste 500 studenți. A pregătit peste 200 studenți de examenul de Bacalaureat la Engleză, și absolut toți l-au susținut. A participat la diferite traininguri din Moldova, Serbia, Germania, Macedonia, Muntenegru, etc.
Natalia Reșcovoi

Natalia Reșcovoi

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani. A participat la numeroase seminare și workshop-uri destinate predării limbii engleze la adulți, copii și adolescenți. Este super energică și pasionată de ceea ce face.
Veronica Bubucea

Veronica Bubucea

Master în științe umanistice, specializarea Traducere și interpretare de conferințe. Licențiată în științe umanistice, limba și literatura engleză și germană. Are peste 5 ani experiență în domeniul predării limbii engleze. Este o persoană extrem de responsabilă, perseverentă, energică și super pasionată de predarea limbii engleze.
Margarita Druță

Margarita Druță

Master în traducere și interpretare și licențiat în științe ale educației. Experiență în predarea limbii engleze la peste 1000 studenți. Este instructor TOEFLibt, a pregătit peste 200 studenți și scorul lor mediu obținut la examen este 96 punte. 40% din acești studenți au luat 100 puncte și mai sus. Participantă la numeroase workshopuri și seminare în domeniul predării limbii engleze. Elaborează programele de studii și monitorizează calitatea predării la Fantastic English. Predarea limbii engleze este cea mai mare pasiune a ei, astfel dintr-un hobby a ajuns să facă carieră în domeniu.

Aplică pentru un job Fantastic English

Echipa Fantastic English School e o familie pentru care valoarea supremă este integritatea și rezultatele studenților.

Un grup dinamic de profesori tineri care fac orice să învețe, să se dezvolte și să aducă valoare în viețile oamenilor.

Suntem întodeauna în căutarea persoanelor care pot să aducă noi perspective și experiențe pentru echipa noastră. Dacă ești în căutarea unui loc unde, pasiunea și dorința ta de a preda Engleza să fie apreciate, dacă îți dorești colegi care își fac job-ul cu plăcere și întotdeauna plini de energie (always fantastic), atunci cu siguranță ești un viitor Fatastic Teacher!

Cum are loc angajarea?

1. Aplică

Trimite CV-ul tău pe adresa noastră de email: office@fantastic-english.md

2. Interviu

După analiza CV-ului veți fi contactat și invitat la un interviu.

3. Decizie

În urma interviului, se va lua o decizie, despre care veți fi anunțat.