Echipa

Home / Echipa

Profesori

Viorica Tracenco

Viorica Tracenco

Master în Leadership și educație, licențiat în Geografie și Filologie engleză. Este mebru activ și speaker în cadrul Moldovan English Teachers Association (META) în perioada 2007-2018. Are 5 ani experiență în traducere simultană cu Peace Corps, unde a lucrat cu vorbitori nativi din Australia, Irlanda, UK și SUA.
Diana Lachi

Diana Lachi

Licențiat în filologie, limba și literatura engleză. Experiență de muncă în predarea limbii engleze – peste 18 ani. Grad didactic I. Membra a comisiei de verificare a examenului de Bacalaureat la limba engleză. Autoarea manualului de pregătire de Bacalaureat la engleză la Fantastic English.
Olga Andreev

Olga Andreev

Licențiat în Filologie, limba și literatura engleză și franceză. Experiență în predarea limbii engleze la peste 500 studenți. A pregătit peste 200 studenți de examenul de Bacalaureat la Engleză, și absolut toți l-au susținut. A participat la diferite traininguri din Moldova, Serbia, Germania, Macedonia, Muntenegru, etc.
Natalia Reșcovoi

Natalia Reșcovoi

Licențiat în științe ale educației. Experiență de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 300 studenți, timp de doi ani. A participat la numeroase seminare și workshop-uri destinate predării limbii engleze la adulți, copii și adolescenți. Este super energică și pasionată de ceea ce face.
Margarita Druță

Margarita Druță

Master în traducere și interpretare și licențiat în științe ale educației. Experiență în predarea limbii engleze la peste 1000 studenți. Este instructor TOEFLibt, a pregătit peste 200 studenți și scorul lor mediu obținut la examen este 96 punte. 40% din acești studenți au luat 100 puncte și mai sus.
Lilia Russu

Lilia Russu

Master în filologie, licențiat în Politologie și limba engleză. Grad didactic I. Experiență de 18 ani în predarea limbii engleze la adulți, studenți și elevi. Membră a comisiei de verificare a examenului de Bacalaureat la limba engleză timp de 8 ani. Autor de culegeri de teste la nivel de Republică pentru examenele de BAC.
Natalia Cebotari

Natalia Cebotari

Licențiat în științe ale educației. Experiența de muncă în domeniul predării limbii engleze la peste 500 studenți de diferite vârste, preponderent adulți. Este foarte organizată, responsabilă și super dedicată domeniului în care activează. A participat în proiectul “United Nations Development Programme Parlament Project” în care a instruit câțiva deputați din Parlamentul Republicii Moldova.
Cristina Negruța

Cristina Negruța

Licențiată în Limbi si Literaturi străine. Experiență de muncă în domeniul pedagogiei de 8 ani, răstimp în care a lucrat cu diferite vârste și categorii de oameni, de la copii până la adulți.

Aplică pentru un job la Fantastic English

Echipa Fantastic English School e o familie pentru care valoarea supremă este integritatea și rezultatele studenților.

Un grup dinamic de profesori tineri care tind spre perfecțiune.

Suntem întotdeauna în căutarea persoanelor care pot să aducă noi perspective și experiențe pentru echipa noastră. Dacă ești în căutarea unui loc unde, pasiunea și dorința ta de a preda Engleza să fie apreciate, dacă îți dorești colegi care își fac job-ul cu plăcere și întotdeauna plini de energie (always fantastic), atunci cu siguranță ești un viitor Fantastic Teacher!

Cum are loc angajarea?

1. Aplică

Trimite CV-ul tău pe adresa noastră de e-mail: hr@fantastic-english.md

2. Interviu

După analiza CV-ului veți fi contactat și invitat la un interviu.

3. Decizie

În urma interviului, se va lua o decizie, despre care veți fi anunțat ulterior.